News Greece SL Στην Κύπρο ο αδερφός του «δράκου» του Αγρινίου

Στην Κύπρο ο αδερφός του «δράκου» του Αγρινίου

Στη γειτονιά του 30χρονου από το Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων, γείτονες και επαγγελματίες δηλώνουν πως «έπεσαν από τα σύννεφα» με τις αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Ματζαβίνο. Όπως αναφέρεται σε ελλαδικά ΜΜΕ, ο αδερφός του υπόπτου εργάζεται αυτή την περίοδο στην Κύπρο.

Ο 30χρονος «δράκος» είναι παιδί χωρισμένων γονιών, έχει καταγωγή από το Δοκίμι και ζούσε μαζί με τον πάτερα του και τον αδελφό του. Ο δε πατέρας του εργαζόταν για χρόνια στο εξωτερικό και αγόρασε διαμέρισμα για τα παιδιά του σε πολυκατοικία στο Αγρίνιο, όπου ο  «δράκος» κατοικούσε για την τελευταία οκταετία.
Ο άλλος γιος, εργάζεται στην Κύπρο αυτό το διάστημα κι έτσι ο 30χρονος διέμενε εκεί με τον πατέρα του. Με τη μητέρα του δεν υπήρχαν ιδιαίτερες επαφές και η ίδια δεν ήταν γνωστή στη γειτονιά

«Πρόσεχε το σώμα του και την εμφάνισή του»

Η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται ως απόλυτα φυσιολογική. Γείτονες λένε πως ήταν ευγενικός, με καλούς τρόπους και με το χαμόγελο πάντα, ενώ πρόσεχε ιδιαίτερα το σώμα του και έκανε υγιεινή ζωή.

«Βέβαια δεν τον είχαμε δει ποτέ με κοπέλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Τίποτε το παράξενο δεν υπήρχε στη συμπεριφορά του, πέρα από την έγνοια που είχε να προσέχει τον εαυτό του», λέει συγκεκριμένα στο agriniopress.gr γείτονας του 30χρονου.
Γείτονες αναφέρουν, ακόμη, πως τη Δευτέρα, 5 Μαρτίου, βρέθηκαν στην οικία του αστυνομικοί, όπου -όπως φαίνεται- έγινε προσαγωγή του, για να αφεθεί λίγο αργότερα ελεύθερος.

Επέστρεψε στο σπίτι του το μεσημέρι μαζί με τον πατέρα του, για να συλληφθεί τελικά χθες (6/3) το πρωί, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης.
Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε και έρευνα στην οικία του για τυχόν υλικό αξιοποιήσιμο, αν και θεωρείται πως πιθανόν κάποια αρχεία ο ίδιος να τα έσβησε, μιας και η υπόθεση έχει γίνει γνωστή από την Παρασκευή. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο καλείται να το διαχειριστεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Έχουμε πάθει σοκ…»

Στη γειτονιά του, άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον έβλεπαν καθημερινά, δεν πιστεύουν αυτά που μαθαίνουν, ενώ γυναίκες που είναι μητέρες, δηλώνουν τρομοκρατημένες: «’Έχουμε πάθει σοκ…. τα παιδιά μου,  έχω αγόρια, θα μπορούσε να ήταν υποψήφια θύματά του… Θεέ μου, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω…»,  λέει στο agriniopress.gr μητέρα-κάτοικος της γειτονιάς.

Άλλοι, πάλι, τονίζουν πως ο 30χρονος ανέβαινε αρκετές φορές στο σπίτι του με νεαρούς και έκανε παρέα μαζί τους, χωρίς όμως να φαίνεται οτιδήποτε το ύποπτο.

Άλλωστε, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η πλέον πρόσφατη ενέργειά του σε βάρος δυο ανήλικων μαθητών, που ήταν και η αφορμή των αποκαλύψεων, έγινε σε οικία γνωστού του και όχι στη δική του.

Για τι κατηγορείται ο 30χρονος

30χρονος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε δυο 14χρονα αγόρια. Μάλιστα τους έδινε χρήματα για να κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν δυο ανήλικα αγόρια όταν έπεσαν στην «παγίδα» του «δράκου» του Αγρινίου.

Ο 30χρονος παρακολουθούσε τα δύο παιδιά το τελευταίο διάστημα και τα αναζήτησε στο facebook. Εκείνα νόμιζαν ότι απέκτησαν έναν καινούργιο φίλο όμως όταν πήγαν να τον συναντήσουν για να δουν ταινία στο σπίτι του τότε τα πράγματα πήραν άλλη τροπή …

Τα 14χρονα παιδιά αμέσως μετά τη φρίκη που έζησαν κατήγγειλαν στους γονείς τους το περιστατικό. Σοκαρισμένη από αυτά που άκουγε η μητέρα του ενός έτρεξε να βρει τον δράστη στην επιχείρηση που εργάζεται.


Πληροφορίες: agriniopress.gr
 

Top