Γιάννος Παπαϊωάννου Όσοι την αγαπούν, τώρα!

Όσοι την αγαπούν, τώρα!Με την αποχώρηση του Χρίστου Πουλλαϊδη είναι λογικό ότι θα υπάρξει σοβαρό οικονομικό  πρόβλημα στην Ανόρθωση. Τα τελευταία χρόνια μπορεί η Ανόρθωση να μην πέτυχε κάτι στο αγωνιστικό κομμάτι (αφού το ''φάντασμα του 2008''  δεν έφυγε  ακόμη από τον ιστορικό σύλλογο της Αμμόχωστου) όμως υπήρχε ασφάλεια στο οικονομικό.

Όπως δήλωσε ο Μαρίνος Μήτρου  υπήρξε εφησυχασμός,  με την παρουσία του ισχυρού άνδρα. Άλλωστε τα 10 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε τα τελευταία χρόνια , ήταν πάρα πολλά. Όμως δεν είχε συμπαραστάτες. Τώρα όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Όσοι αγαπούν την Ανόρθωση , τώρα και άμεσα θα πρέπει να το αποδείξουν. Αν δεν το πράξουν η Ανόρθωση, θα βρεθεί σε περιπέτειες. Αν ενωθούν οι Ανορθωσιάτες , τότε μπορούν να αλλάξουν πολλά και να πετύχουν πράγματα που ούτε οι ίδιοι δεν θα το πιστεύουν.

Name

Αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν, ας το πράξουν και τότε θα βρουν και άλλους συμπαραστάτες. Αυτό θα δώσει ώθηση, ώστε η Ανόρθωση να μπορέσει να βρει επιτέλους , τον σωστό δρόμο. Όπως αρμόζει στην ιστορία της.

Η Ανόρθωση πάντα είχε περήφανο κόσμο, έτσι είναι άλλωστε οι Βαρωσιώτες. Για αυτό θα πρέπει οι ίδιοι να γυρίσουν την σελίδα


Top