Δόνα Καπαρτή Ο πατέρας και τo daddy's girl

Ο πατέρας και τo daddy's girlΕίναι πολύ δύσκολο να είσαι δημοσιογράφος με υψηλές για τον εαυτό σου απαιτήσεις: να τρέχεις τις εξελίξεις, να μιλάς με ειδικούς επί των θεμάτων, να παίρνεις συνεντεύξεις και να παραβρίσκεσαι σε διασκέψεις Τύπου. Κι αυτά είναι μόνο μερικά!

Το να έχεις τις πιο πάνω «υποχρεώσεις» (όταν κάνεις κάτι που αγαπάς δεν το βλέπεις έτσι γι’ αυτό και τα εισαγωγικά) και ταυτόχρονα να είσαι μητέρα με, επίσης, υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό σου… τότε τα πράματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα. Γι’ αυτό κι όταν ο πατέρας του παιδιού είναι στο πλευρό της μητέρας είναι πολύ σημαντικό. Βέβαια, η δουλειά του συζύγου μου δεν επιτρέπει πολύ χρόνο με την οικογένεια γι’ αυτό και όταν είναι παρών, το κάθε λεπτό μετρά.

Επί ευκαιρίας να ευχαριστήσω, λοιπόν, τον σύζυγό μου για όλη τη στήριξη και την γλυκιά αγάπη που εκφράζει στο παιδί μας. Άλλωστε είναι daddy’s girl κάτι για το οποίο δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα! Να ζήσουν όλοι οι μπαμπάδες (και ο δικός μου βεβαίως) και να θυμάστε: Να είστε καλοί με τα παιδιά σας! Είναι ό,τι πιο όμορφο στον κόσμο!

*Πρωτοδημοσιεύτηκε στη City Free Press αλλά επειδή είναι λόγια καρδιάς σας τα μεταφέρω κι εδώ.


Top