Ατρόμητος: Ενδιαφέρον από Φώτη και Γέρου

Λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που προέκυψε εδώ και λίγες εβδομάδες στον Ατρόμητο Γεροσκήπου, είναι έτοιμοι να δώσουν δυο Κύπριοι επιχειρηματίες. Πρόκειται για τους Αντώνη Φώτη και το Γιάννη Γέρου οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι διατεθειμένοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους για χάρη του Ατρόμητου. Αυτός, όμως, που πιθανότατα θα ηγηθεί το νέο διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου είναι ο Αντώνης Φώτη, ενώ ο κ. Γέρου τη δεδομένη στιγμή προορίζεται ως αντιπρόεδρος. Ο κ. Φώτη κατάγεται από την ελεύθερη Αμμόχωστο και δραστηριοποιείται στον Τουριστικό Τομέα με έδρα την Βουλγαρία (Βάρνα).

Οι δυο επιχειρηματίες οι οποίοι αναμένεται σύντομα να εκδηλώσουν και επίσημα το ενδιαφέρον τους, ζήτησαν όπως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να απαρτίζεται και από ανθρώπους που διετέλεσαν παλαιότερα ενεργά στα Δ. Σ της ομάδας. Κάποιοι απ’ αυτούς, εξ’ όσων γνωρίζουμε είναι ο δήμαρχος της Γεροσκήπου Τάσος Κούζουπος, ο τέως αντιπρόεδρος Μάριος Γεωργίου και ο πρώην πρόεδρος Ευάγγελος Γένης.

Το χρέος που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή στα ταμεία του Ατρόμητου είναι περίπου στις €300χιλιάδες, γεγονός που δεν έφεραν ένσταση οι δυο ενδιαφερόμενοι. 
 

Top