Sports Team Ανόρθωση Νέα κόντρα για το Τσίρειο: "Ντροπή σας"

Νέα κόντρα για το Τσίρειο: "Ντροπή σας"

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέσπασε σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ για την κατάσταση του Τσιρείου σταδίο και σήμερα ο πρόεδρος του ΓΣΟ, Άκης Λάμπρου, τοποθετήθηκε για το γήπεδο, κάτι που έφερε νέο ξέσπασμα του Τιμούρ. 
 
Αρχικά, ο πρόεδρος του ΓΣΟ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και δήλωσε: 
 
«Μας είπε ότι δεν έχουμε aircondition. Αυτό τοποθετήθηκε πριν δέκα χρόνια. Τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων είναι εφοδιασμένα με aircondition. Πριν από κάθε αγώνα γίνεται έλεγχος και επιθεώρηση των εγκαταστάσεων του σταδίου. Επιπλέον, ο παρατηρητής της ΚΟΠ στο νέο πρωτάθλημα προβαίνει σε έλεγχο. Για να μην αναφερθούμε σε πόσες ομάδες αγωνίστηκαν στο Τσίρειο  από το εξωτερικό. Πέρσι έπαιζαν οι Apollon Ladies στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών».
 
Μπορεί το Τσίρειο να φιλοξενήσει τον κόσμο που φιλοξενούσε στο παρελθόν; «Γιατί δεν μπορεί; Μπορεί να φιλοξενήσει 13.500. Δεν θα έχει καθόλου πρόβλημα στατικότητας. Γίνεται κάθε χρόνο έλεγχος από τις αρμόδιες αρχές. Και οι ομάδες έφεραν ανθρώπους δικούς τους και έκαναν στατική μελέτη».
 
Κανείς δεν διαφώνησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια, ακόμα και ο Κέρκεζ συμφώνησε: «Ποιος ήταν εκεί για να διαφωνήσει., Τα αποδυτήρια είναι εκεί και μπορεί να πάει οπωσδήποτε να τα ελέγξει. Τα αποδυτήρια δεν διορθώθηκαν τα μεσάνυκτα μετά τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια».
 
Για έναν ανεμιστήρα για τον οποίο έκανε λόγο ο Τιμούρ Κετσπάγια; «Είναι εκεί πολλά χρόνια αλλά γίνεται συχνός έλεγχος και συντήρηση. Ο τελευταίος έλεγχος έγινε ένα μήνα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Έγινε σταδιακά έλεγχος ολόκληρου του σταδίου».
 
Πότε πήγατε για τελευταία φορά στα αποδυτήρια; «Τα αποδυτήρια των γηπεδούχων τα διαχειρίζονται οι γηπεδούχες ομάδες, ούτε καν γνωρίζω τι έχουν μέσα. Στους φιλοξενούμενους μπήκα πριν τέσσερις μήνες, προς το τέλος του πρωταθλήματος».
 
Υπήρχε υπερβολή στις δηλώσεις του Κετσπάγια; «Εγώ επαναλαμβάνω. Είναι τα αποδυτήρια στην διάθεση οποιοδήποτε είτε πολίτη, είτε δημοσιογράφου,  να πάει να τα επισκεφθεί.  Δεν πήγαμε σε μισή νύχτα να χτίσουμε τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων».
 
Για τον φωτισμό στην καταπακτή; «Φωτισμός υπάρχει, είναι ο κυριότερος φωτισμός. Γίνεται έλεγχος κάθε μισή ώρα του φωτισμού της καταπακτής. Ας άναβαν το φως για να βλέπουν. Υπάρχουν δύο κουμπιά. Το ένα ανάβει την μισή καταπακτή και το άλλο την άλλη μισή. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος περνά και ποιος σβήνει τα φώτα. Πριν αρχίσει το παιχνίδι γίνεται έλεγχος».
 
**«Μετά το τέλος του αγώνα, γυρίζοντας οι άνθρωποι του στάδιου να κλείσουν τις αίθουσες, μπορεί να διαπίστωσαν ότι δούλευε το aircondition».
 
Το καταληκτικό σας σχόλιο: «Ο κ. Κετσπάγια να ασχολείται με το γήπεδό του, την ομάδα του και την προπόνησή του. Είναι εξάρσεις αυτές; δεν γίνεται να μην έχει μπει βίδα εδώ και 30 χρόνια. Πέρασαν οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης από το Τσίρειο».
 
Στη συνέχεια ο Τιμούρ Κετσπάγια απάντησε: 
 
«Αυτός είναι ο πρόεδρος του ΓΣΟ; Ντροπή τους! Να βγαίνουν και να λένε αυτά που λένε, ντροπή σας. Ντροπή για το κυπριακό ποδόσφαιρο, κάποιοι άλλοι έφτασαν την Κύπρο σε αυτό το επίπεδο και μας αναγκάζει να παίζουμε σε αυτά τα γήπεδα. Δούλευε το air condition; Μπορεί να είναι ανοικτό, αλλά δεν δουλεύει όπως πρέπει. Υπάρχει ένα air condition στα αποδυτήρια και δεν δουλεύει. Υπάρχουν κατεστραμμένες τουαλέτες, δεν δούλευε ούτε μια. Αυτά τα αποδυτήρια, πριν 30 χρόνια ήταν τα ίδια. Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να βγαίνουν και να μιλάνε».
 
«Πρέπει αυτός ο άνθρωπος να καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Αυτά που θέλεις ακούς. Αυτοί οι άνθρωποι δεν κάνουν την δουλειά τους. Άνθρωποι βάζουν λεφτά για να διορθωθούν κάποια πράγματα, όμως τίποτα δεν γίνεται. Δεν τα ελέγχουν καν, εμείς παίζαμε κανονικά το παιχνίδι και μετά το πρώτο ημίχρονο ήταν πιο ζέστη μέσα στα αποδυτήρια από ότι ήταν έξω. Δεν δούλευε το air condition».
 
«Αυτό είναι που προκαλεί μεγαλύτερο πρόβλημα. Βγαίνουν και δεν ντρέπονται να λεν αυτά που λένε. Καταλαβαίνετε τι σας λέω; Στα αποδυτήρια ήταν πιο πολλή ζέστη από ό,τι έξω».
 

 

Top