Απόψεις Λάζαρος Μαύρος Νίκαρε & ΑΚΕΛ «την πατήσατε»…

Νίκαρε & ΑΚΕΛ «την πατήσατε»…

Ο Λάζαρος Μαύρος είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Σημερινή και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ράδιο Πρώτο


Πρέπει να κτυπά το κεφάλι του στον τοίχο ο Αναστασιάδης. Η αθλιότητα της αποκήρυξης της Μητέρας Ελλάδας, που διέπραξε την Κυριακή 21η Ιουνίου στον Καλοπαναγιώτη και η «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» αποκοπή του Ομφάλιου Λώρου των πανελλήνων έχει γελοιοποιήσει στο έπακρο την περινούστατη εξοχότητά του. Μαζί και των υμνητών της Αποκήρυξης κι Αποκοπής του, συνοδοιπόρων του στην ηγεσία του ΑΚΕΛ και στη χειροκροτούσα τις διαπράξεις του, τη «Χαραυγή». Και πρέπει να κτυπά το κεφάλι του στον τοίχο, διότι βλέπει καθημερινά στο σύνολο των εφημερίδων της Κύπρου, σε όλα τα κανάλια των κυπριακών τηλεοράσεων, σε όλα τα ραδιόφωνα, σε όλα τα σπίτια, στα γραφεία, στους χώρους εργασίας, στα καφενεία και παντού ότι τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό για τους Έλληνες Κυπρίους, πολίτες του κυπριακού μας κράτους, από τα όσα συμβαίνουν στο ελλα-δικό μας κράτος, στη Μητέρα Ελλάδα, στον ανέκαθεν και εσαεί Ομφάλιό μας Λώρο.
 
Πάρτε δείγμα γραφής, τεκμήριο και πλήρη απόδειξη του Ομφάλιου Λώρου, την καθημερινή αρθρογραφία των πέντε κυπριακών εφημερίδων. Είτε υποστηρίζουν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος της περασμένης Κυριακής και τον πρωθυπουργό Τσίπρα, είτε τον επικρίνουν, είτε τον μαστιγώνουν, είτε τον χλευάζουν και εκείνον και την πλειοψηφία τού 61,3% ΟΧΙ. Άπαντες, είτε υπέρ, είτε εναντίον, είτε άλλως πως, φλέγονται, υπάρχουν, σκέφτονται, γράφουν, παθιάζονται και εκφράζονται ως ζώντα μέλη, συμμέτοχοι, έχοντες γνώμη ΕΛΛΗΝΙΚΗ που διεκδικεί ν’ ακουστεί πανελληνίως, υπαρξιακά βιώνοντες ατελεύτητα, ένα και το αυτό: Τον Ομφάλιο Λώρο. Τη Μάνα Ελλάδα.
 
Κύριε Αναστασιάδη,  κυρία «Χαραυγή», αμφότεροι ανοήτως ανοητότατοι κι αξιοθρήνητοι Αποκηρύξαντες τη Μητέρα Ελλάδα και θλιβεροί Αποκόψαντες (νομίζετε) τον Ομφάλιο Λώρο, «την πατήσατε». Ο ευτράπελος ανθελλαδικός κι ανθελληνικός κι αντι-ομφάλιος κάλος που έχετε στον Διζωνικό σας εγκέφαλο, ηττήθηκε ξανά και πάλι. Κατέστη σκουπίδι και ρεζίλι των σκυλιών. Απόδειξη, εσείς οι ίδιοι: Ο Αναστασιάδης που σπεύδει να ορκιστεί στο «Σίγμα» ότι «στηρίζουμε με πάθος την Ελλάδα» και τα καθημερινά άρθρα της «Χαραυγής» υπέρ του «ΟΧΙ» του εν Ελλάδι λαού ΜΑΣ.
 
Ακούστε προσεκτικά: Αυτός ο Ομφάλιος Λώρος, καταπιεσμένος, χρεοκοπημένος, εξαθλιωμένος, χλευαζόμενος, αγανακτισμένος, απελπισμένος, παντοειδώς ναυαγισμένος, τουρκοκρατούμενος και τροϊκοκρατούμενος και φαυλοκρατούμενος - κομματοκρατούμενος - κλεπτοκρατούμενος, μίαν και μόνη απάντηση έχει απέναντι στα σχέδιά σας να αφαιρέσετε από τον Ελληνισμό το κυπριακό του κράτος και να το παραδώσετε υπό Διζωνικό Συνεταιρισμό Δύο Ίσου Καθεστώτος Συνιστώντων Κρατών, στην Τουρκική Συγκυριαρχία: Την απάντηση του «ΟΧΙ». Ως εκ τούτου «την πατήσατε» και πάλι…
 
 
ΕΡΩΤΗΣΗ 
Ο κύριος Μοσκοβισί, ο κ. Σουλτς, ο κ. Ντάισελμπλουμ, ο κ. Ντράγκι, ο κ. Ολάντ, η μέγιστη κυρία Μέρκελ κι όλοι οι υπόλοιποι που επικαλούνται απέναντι κι… ενάντια στο δημοψήφισμα του ελληνικού λαού, τους άλλους Δεκαοκτώ Λαούς της Ευρωζώνης -τους οποίους ΔΕΝ ρώτησαν- γιατί ΔΕΝ σπεύδουν να οργανώσουν, αυθωρεί και παραχρήμα, 18 Δημοψηφίσματα για να ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ εδώ και τώρα περί Ελλάδος, οι Δεκαοκτώ Λαοί, αρχίζοντας αμέσως από τον έναν εκ των δεκαοκτώ, κυπριακό λαό; Πού ξέρουν, ποιος τους είπε, από πού τεκμαίρεται η ΑΠΟΦΑΣΗ των άλλων 18 Λαών; Τους ρώτησε κανείς;
Λάζ. Α. Μαύρος
 

Top