News SciTech Technology Εργασία απ’ το σπίτι με απρόσκοπτη επικοινωνία για το καλό της επιχείρησής σας

Εργασία απ’ το σπίτι με απρόσκοπτη επικοινωνία για το καλό της επιχείρησής σας

Οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτόγνωρες για όλους και οι συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες. Ο Kορωνοϊός έχει καθηλώσει σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη και όλα ανεξαιρέτως έχουν διαταραχθεί. Ο επιχειρηματικός τομέας δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος, αφού οι περιορισμοί που έχουν εφαρμοστεί, έχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο διεξαγωγής των εργασιών με το προσωπικό να βρίσκεται στο σπίτι.

Η νέα τάξη πραγμάτων επιβάλλει την εργασία από το σπίτι με το διαδίκτυο και τις τηλεπικοινωνίες να αποτελούν το σημαντικότερο όπλο σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια η Cyta Business, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, έτοιμη να στηρίξει και να τονώσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Η Cyta Business, έχοντας ως προτεραιότητα τους πελάτες της και ανταποκρινόμενη στις νέες ανάγκες των επιχειρήσεων, προσφέρει χρήσιμες λύσεις που καλύπτουν πλήρως όλα όσα χρειάζονται οι επαγγελματίες για να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία κάθε επιχείρησής και οι εργαζόμενοί να έχουν άριστη επικοινωνία κατά την εργασία από το σπίτι.

Η Cyta Business παρέχει λοιπόν, σημαντικές υπηρεσίες και εργαλεία, δωρεάν για 3 μήνες, κάνοντας την εργασία στο σπίτι αποδοτική και αποτελεσματική.

Το Pre-alerting/Greeting σας δίνει τη δυνατότητα να ετοιμάσετε το δικό σας μήνυμα που θα ακούγεται σε κάθε εισερχόμενη κλήση και με το οποίο θα ενημερώνετε τους πελάτες σας για το πώς θα λειτουργεί η επιχείρησή σας αυτή την περίοδο.

Ένα άλλο βασικό εργαλείο είναι το Ring Group με το οποίο είναι στο χέρι σας να  καθορίσετε σειρά αριθμών για να απαντάει στις κλήσεις προς την επιχείρησή σας ώστε να μπορούν οι υπάλληλοι σας να λειτουργούν ως τηλεφωνικό κέντρο από το σπίτι τους. Με την υπηρεσία Call forwarding for PBX, μπορείτε να μεταβιβάσετε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις προς τους εσωτερικούς αριθμούς του PBX σας, σε οποιονδήποτε αριθμό εντός ή εκτός της εταιρείας σας.

Το Call Recording είναι αδιαμφισβήτητα μια απαραίτητη δυνατότητα για καταγραφή συνομιλιών που αφορούν παραγγελίες, εξυπηρέτηση, κρατήσεις ή/και διαπραγματεύσεις, οι οποίες μπορούν να φυλάσσονται ασφαλισμένα για να μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτές ανά πάσα στιγμή, ενώ με τη διευκόλυνση Telephony OntheGo μπορείτε να χρησιμοποιείτε το σταθερό τηλεφωνικό αριθμό σας στο κινητό, για να λαμβάνετε τις κλήσεις σας οπουδήποτε στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

Επιπλέον, το προϊόν Microsoft Office 365 for Business, σας παρέχει τα ευέλικτα και γνώριμα εργαλεία κορυφαίας τεχνολογίας γραφείου Office, για να εργάζεστε αποτελεσματικά όπου και αν βρίσκεστε, κάνοντας εγγραφή εδώ.

Η υπηρεσία BusinessCloud σας παρέχει δωρεάν, 20GB χώρο στο Cloud της Cyta Business για απομακρυσμένη αποθήκευση και διαχείριση των αρχείων σας (BusinessCloud Storage) καθώς επίσης και για εφεδρική αποθήκευση των δεδομένων σας (BusinessCloud BackUp), ενώ το VPN για πελάτες με προϊόντα δικτύωσης σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση από το σπίτι σε εφαρμογές και σε αρχεία που φυλάσσονται στο χώρο της επιχείρησης σας.

Τέλος, το Meet-me-Conference σας επιτρέπει να διενεργείτε για τηλεφωνικές συνδιασκέψεις με τους συνεργάτες σας με εξαιρετική ποιότητα φωνής, εκμηδενίζοντας κάθε απόσταση.

Παράλληλα, από την 1η Απριλίου 2020 και για περίοδο τριών μηνών, διπλασιάζεται ο όγκος Mobile Internet σε όλους τους πελάτες με προγράμματα Συμβολαίου (RED, Classic, MakeYourOwn, Mobile Wi-Fi, VMB, Youth) αλλά και με πρόγραμμα Προπληρωμένης soeasy (soeasy Plus/Youth) καθώς επίσης και με αγορά πακέτων Mobile Internet. Επίσης, διπλασιάζεται η ταχύτητα για τα προγράμματα FREEDOM και FREEDOM Plus. Επιπρόσθετα, παρέχεται δυνατότητα προσωρινής αποσύνδεσης της υπηρεσίας Cytavision Public Pack για όλη την περίοδο που οι επιχειρήσεις θα είναι κλειστές. Θα παρέχεται ακόμη, δωρεάν εγκατάσταση και μηνιαία συνδρομή για περίοδο τριών μηνών στο πακέτο Cytavision Hotel Pack σε ξενοδοχειακές μονάδες που φιλοξενούν συνανθρώπους μας που τελούν σε περιορισμό (υπάρχουν τεχνικές προϋποθέσεις).

Η προφύλαξη γενικά, αλλά κυρίως η διαφύλαξη της ιδιωτικότητας  και ασφάλειας των δεδομένων όλων όσων χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Cyta, αποτελεί για τον οργανισμό αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.

Η εργασία από το σπίτι απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή αλλά και την ανάλογη διαδικτυακή προστασία, γι’ αυτό και το Κέντρο Διαχείρισης Κυβερνοασφάλειας της Cyta συμβουλεύει όσους εργάζονται από το σπίτι να έχουν οπωσδήποτε εγκατεστημένο αντιϊκό λογισμό (antivirus software) στον υπολογιστή τους, τον οποίο προστατεύουν επίσης με ισχυρό κωδικό που δεν μοιράζονται για κανένα λόγο με τρίτους.

Εξίσου απαραίτητη είναι η έγκαιρη εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και των λογισμικών που χρησιμοποιούνται. Είναι σημαντικό να μην επισκέπτεστε ιστοσελίδες που σας προωθούνται από αγνώστους ούτε να απαντάτε σε emails που ζητούν προσωπικές πληροφορίες.

H εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών πελατών αποτελεί πρώτιστο μέλημα των στελεχών της Cyta Business , ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τη χρειάζονται περισσότερο. Το Κέντρο  eξυπηρέτησης Eπιχειρηματικών πελατών στο 150, είναι καθημερινά διαθέσιμο προς την εξυπηρέτηση επαγγελματιών παγκύπρια.

Η Cyta Business, αντιλαμβανόμενη την επιτακτική αλλαγή των συνθηκών εργασίας, στέκεται δίπλα σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως τομέα και μεγέθους, με κύριο μέλημά της την επαναφορά της ισορροπίας και της ομαλής λειτουργίας τους.

#StaySafe #StayConnected​

Top