News Politics O κακός χαμός στο ΣΙΓΜΑ ανάμεσα σε N. Ιωάννου και Γεάδη (vid)

O κακός χαμός στο ΣΙΓΜΑ ανάμεσα σε N. Ιωάννου και Γεάδη (vid)

Ο κακός χαμός επικράτησε στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι», ανάμεσα στην υποψηφία ευρωβουλευτή της ΕΔΕΚ Νατάσα Ιωάννου και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ έθεσε με ένταση σειρά ερωτημάτων προς τον κ. Γεάδη αναφορικά με την πραγματική ταυτότητα του ΕΛΑΜ, καθώς επίσης και σε ό,τι έχει να κάνει με την έκνομη δραστηριότητα στελεχών του κινήματος.

Μάλιστα, η ίδια, κατά τη διάρκεια των ερωτημάτων που έθετε, παρουσίαζε στον φακό και σχετικές φωτογραφίες. Ανάμεσα στις φωτογραφίες βρισκόταν κι ο ίδιος ο κ. Γεάδη, ο οποίος εμφανίζεται να χαιρετά ναζιστικά, αλλά και ο αρχηγός του κινήματος Χρίστος Χρίστου, ο οποίος, σύμφωνα με την υποψήφια της ΕΔΕΚ, στην επίμαχη φωτογραφία βρισκόταν στη φρουρά του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η ίδια ρώτησε κατά πόσο τα μέλη του ΕΛΑΜ τα οποία συμμετείχαν σε γυμνάσια της Χρυσής Αυγής και δεν υπηρέτησαν τη θητεία τους προτίθενται έστω και τώρα να υπηρετήσουν. Το συγκεκριμένο ερώτημα το έθεσε και προσωπικά στον κ. Γέαδη, ο οποίος για λόγους υγείας είχε απαλλαγεί από την Ε.Φ.

Η κυρία Ιωάννου, ανάμεσα σε άλλα,  υποστήριξε ότι μέλη του ΕΛΑΜ, που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, απειλούν πολίτες για να λάβουν ψήφους, ενώ σε άλλες περιπτώσεις εκμεταλλεύονται τον πόνο τους, όπως χαρακτηριστικά είπε, κουβαλώντας τα ψώνια τους.

Παράλληλα, η υποψήφια της ΕΔΕΚ ζήτησε επίμονα από τον κ. Γεάδη να πει ευθαρσώς εάν καταδικάζει την Χούντα και ποιες είναι οι σχέσεις του ΕΛΑΜ με τη Χρυσή Αυγή, την ώρα που στο χέρι κρατούσε φωτογραφίες του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Νίκου Παπά, οι οποίοι, φορώντας σβάστικες στα χέρια, απεικονίζονται να χαιρετούν ναζιστικά.

«Ο κ. Γεάδη και ο κ. Χρίστου πρέπει να απαντήσουν χωρίς υπεκφυγές», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ έκανε λόγο για παλιό, ξαναζεσταμένο φαγητό, αφού, όπως ανέφερε, κάποιοι τελούν υπό πανικό, καθώς κρίνεται το πολιτικό τους μέλλον.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι όλα αυτά αποτελούν κινήσεις πανικού. Παράλληλα, κάλεσε την υποψήφια της ΕΔΕΚ, η οποία συνέχιζε να θέτει ερωτήματα την ώρα που αυτός είχε τον λόγο, να σεβαστεί τη δημοκρατία και να μην λειτουργεί φασιστικά, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.  

«Φασισμό, εσείς εξυπηρετείτε. Εσείς χαιρετάτε ναζιστικά», ανταπάντησε η ίδια. Λαμβάνοντας τον λόγο και πάλι ο κ. Γεάδη, υποστήριξε ότι η φωτογραφία στην οποία ο ίδιος απεικονίζεται να χαιρετά ναζιστικά, είναι προϊόν παραποίησης. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, για το ίδιο ζήτημα είχε απαντήσει από το 2016 στην ίδια εκπομπή.

Για το θέμα της φυγοστρατίας, ανέφερε ότι αυτό δείχνει το πολιτικό επίπεδο των πολιτικών του αντιπάλων, οι οποίοι δεν σέβονται σοβαρά θέματα υγείας.

Ο κ. Γεάδη κλήθηκε να απαντήσει αν στελέχη του κινήματος έχουν εναντίον τους ποινικές υποθέσεις, με τον ίδιο να σημειώνει ότι πρώτα απ’ όλα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, ενώ, όπως σημείωσε, δεν γνωρίζει να έχει καταδικαστεί ακόμη κάποιο στέλεχος του ΕΛΑΜ.

Στην επιμονή της κυρίας Ιωάννου ότι πρόκειται για ναζιστικά στοιχεία, ο ίδιος έκανε λόγο για παλαιοκομματικό κατεστημένο, το οποίο διασπάθισε δημόσιο χρήμα.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πάρα πολύ υψηλούς τόνους, ενώ ο καβγάς συνεχίστηκε και μετά το τέλος της εκπομπής μέχρι και στο πάρκινγκ του ΣΙΓΜΑ. 

Μάλιστα, η Νατάσα Ιωάννου, μετέβη στο Αρχηγείο Αστυνομίας για να καταγγείλει τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη, με αφορμή τα όσα έγιναν έξω από το στούντιο.

Top