News Politics ΚΕ: Το ΑΚΕΛ έχει θράσος

ΚΕ: Το ΑΚΕΛ έχει θράσος

Θράσος καταλογίζει στο ΑΚΕΛ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου.
 
Σε γραπτή απάντηση στο κόμμα, ο κ. Προδρόμου αναφέρει συγκεκριμένα ότι "την συμπεριφορά ενός κόμματος το οποίο με τις πολιτικές του επτώχευσε την χώρα γεμίζοντάς την ανέργους και κοινωνικά παντοπωλεία και, αφού αφού έκοψε μισθούς, επιδόματα και ΑΤΑ, έφερε στην Κύπρο την Τρόικα, ενώ τώρα έρχεται να επιτεθεί σε μια διακυβέρνηση της σταθερής ανάπτυξης, της δραστικής μείωσης της ανεργίας, των πλεονασμάτων που γεμίζουν την Κύπρο επενδύσεις και έργα, μια μόνο λέξη μπορεί να την περιγράψει: θράσος".
 
 Αναφέρει, επίσης, πως όταν το ΑΚΕΛ διερωτάται ποιο είναι το έργο που μηδενίζει, θα πρέπει να δει δίπλα του, τις 27 από τις 50 χιλιάδες ανέργων που έχουν βρει απασχόληση, τις δεκάδες χιλιάδες ευάλωτων νοικοκυριών "που αντί να αφήνονται αβοήθητα στην μοίρα της απόλυτης φτώχειας που τους επεφύλαξε η διακυβέρνησή του, βρήκαν στήριγμα από το Ε.Ε.Ε", τα πλεονάσματα του κράτους στην θέση ελλειμμάτων των 5,1 δισεκατομμυρίων από τους πέντε προϋπολογισμούς που σχεδίασε, και τα οποία επιτρέπουν σήμερα η Κύπρος ολόκληρη να είναι γεμάτη έργα και αναπτύξεις.
 
Κάνει ακόμη αναφορά στο Γενικό Σχέδιο Υγείας που αυτές τις μέρες προχωρεί σε εφαρμογή, αφού στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΑΚΕΛ είχε παραμείνει "ανεκπλήρωτη υπόσχεση", και στις άλλες μεταρρυθμίσεις που συνεχώς βελτιώνουν την Κύπρο.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, νωρίτερα, το ΑΚΕΛ ΜΕ ΔΉΛΩΣΗ ΤΟΥ Εκπροσώπου Τύπου, Στέφανου Στεφάνου, ανέφερε πως «στην προσπάθειά του να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσε ακόμα και στους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ η προσβλητική συμπεριφορά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιβαρύνει την θέση του». 
 
Αυτούσια η δήλωση: 
 
Στην προσπάθειά του να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσε ακόμα και στους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ η προσβλητική συμπεριφορά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιβαρύνει την θέση του.
Διαψεύδει τα ίδια του τα λόγια
Ισχυρίζεται ότι το ΑΚΕΛ διαστρεβλώνει αυτά που είπε ενώ οι πολίτες τα άκουσαν από το στόμα του με τα ίδια τους τα αυτιά.
Παραπονιέται ότι το ΑΚΕΛ μηδενίζει το έργο του.
Μα ποιο έργο;
Αυτό που έχει απογοητεύσει ακόμα και συναγερμικούς ψηφοφόρους;
Αυτό που γεμίζει με φούσκες την οικονομία και με εκατομμύρια τις τσέπες κάποιων ημέτερων προνομιούχων;
Αυτό που επιτελείται με τις αρπαχτές, τα χρυσά διαβατήρια και το εμπόριο των ιθαγενειών;
Αυτό που εκθέτει την Κύπρο διεθνώς χωρίς να θεραπεύει τα διαρθρωτικά προβλήματα της οικονομίας της;
Αυτό που επιτυγχάνεται με την κερδοσκοπία που εκτινάσσει στα ύψη τις τιμές των ακινήτων και αφήνει χωρίς στέγη χιλιάδες οικογένειες και νέα ζευγάρια;
Αυτό που απορρυθμίζει την αγορά εργασίας, μειώνει την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, φτωχοποιεί τα λαϊκά στρώματα, συνθλίβει την μεσαία τάξη, οδηγεί σε απόγνωση τους δανειολήπτες;
Αυτό που οδήγησε στην χρεοκοπία του Συνεργατισμού ή αυτό που προκάλεσε την αποδιοργάνωση της Αστυνομίας;
Αυτό που αναστάτωσε την παιδεία ή αυτό που υπονομεύει καθημερινά τους θεσμούς;
Αυτό των αλλεπάλληλων σκανδάλων, της συστηματικής διαπλοκής και της γενικευόμενης διαφθοράς ή αυτό με το οποίο η κυβέρνηση επιβεβαιώνει καθημερινά τον κομματισμό της, την αναξιοκρατία της, την ανικανότητά της, την κακοδιοίκησή της, την αναξιοπιστία της;
Αν είναι αυτό το έργο που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί ότι μηδενίζει το ΑΚΕΛ, ας περιμένει να το κρίνει ο λαός αντί να προσβάλλει την αξιοπρέπεια και την νοημοσύνη του.
Κι αν σήμερα προσπαθεί να αναδιπλωθεί λέγοντας ότι σέβεται τον κόσμο της Αριστεράς, ας αναλογιστεί πόσο έχει σεβαστεί τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ, που σήμερα του γυρίζουν την πλάτη. Εκτός κι αν ανήκουν κι αυτοί στα μηδενικά που τολμούν να μιλούν για την κυβέρνηση των αρίστων.
 

 

Top