News Local «BEST VALUE για επαγγελματίες»: Το πρώτο οne stop shop για επαγγελματίες

«BEST VALUE για επαγγελματίες»: Το πρώτο οne stop shop για επαγγελματίες

Σε μια εποχή που ενθαρρύνονται οι επενδύσεις και ενισχύεται η επιχειρηματικότητα, υπάρχει το κατάλληλο έδαφος για να ακμάσουν και να υλοποιηθούν πρωτοποριακές ιδέες προς όφελος των επαγγελματιών. H Κυπριακή Αγορά γνωρίζει μεγάλη άνθιση στο Λιανεμπόριο, ωστόσο οι τάσεις της αγοράς ζητούν επιτακτικά την ανάπτυξη της χονδρικής πώλησης στην Κύπρο. Υπάρχει λοιπόν ευκαιρία ανάπτυξης στον τομέα αυτό.

Η METRO AEBE, μία 100% ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1976, κάνει την είσοδό της στην Κυπριακή αγορά μέσω της νέας της θυγατρικής εταιρείας MCC BEST VALUE Ltd., φέρνοντας μια νέα φιλοσοφία καταστήματος για επαγγελματίες. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό μοντέλο χονδρικής πώλησης που θα έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει πολλές & διαφορετικές κατηγορίες επαγγελματιών στην Κύπρο.

Η εταιρεία εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα με την επωνυμία «BEST VALUE για επαγγελματίες» στη Λεμεσό. Οι επαγγελματίες που θα το επισκεφθούν, τόσο από το χώρο της μεταποίησης, όσο και από αυτόν της μεταπώλησης, θα βρουν σε αυτό όλα τα Τμήματα ειδών που τους είναι απαραίτητα για την επιχείρησή τους, καθώς και άνετο parking.

Αυτό που διαφοροποιεί σημαντικά το νέο μοντέλο καταστήματος είναι το γεγονός ότι οι  επαγγελματίες θα μπορούν σε έναν ενιαίο χώρο χονδρικής πώλησης, να ικανοποιούν το μεγαλύτερο εύρος των αναγκών τους και να πραγματοποιούν τις αγορές τους, κερδίζοντας έτσι χρόνο και χρήμα, έχοντας τη δυνατότητα επιλογής από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Η λογική του «one stop shop» δίνει την ευκαιρία στον επαγγελματία να ανακαλύψει νέες λύσεις και ευκαιρίες αγορών, βελτιώνοντας την καθημερινότητά του. Έτσι, αντί να σπαταλά χρόνο στην αναμονή πολλών και διαφορετικών προμηθευτών, αγοράζει όλα όσα χρειάζεται μόνος του και μάλιστα ακριβώς στις ποσότητες που επιθυμεί. Οι νέες πρωτοποριακές προτάσεις που αντικατοπτρίζουν τις τάσεις της αγοράς, αλλά και οι πολύ ανταγωνιστικές  τιμές θα αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της ξεχωριστής αγοραστικής εμπειρίας για τους πελάτες. 


                                      Εικόνα από το εσωτερικό καταστήματος METRO στην Ελλάδα

Η επιλογή της πόλης δεν έγινε τυχαία, καθώς η Λεμεσός γνωρίζει ραγδαία επιχειρηματική και τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Στη Λεμεσό βρίσκεται εξάλλου και το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Το κατάστημα θα στεγαστεί σε ένα νέο και σύγχρονο οικοδόμημα, εκεί όπου παλιά δέσποζε το ιστορικό εργοστάσιο της Lemeco, στη συμβολή των οδών Μισιαούλη & Καβάζογλου και Κώχ.

Το κατάστημα, έκτασης 2.500 τ.μ. θα εξυπηρετεί αυστηρά επαγγελματίες, τόσο από τον κλάδο της Μεταπώλησης (Supermarket, mini market, περίπτερα, κάβες, οπωρολαχανοπωλεία, φρουταρίες, κρεοπωλεία, φούρνους, χονδρέμπορους κ.α), όσο και από τον κλάδο της Μαζικής Εστίασης και Ho.Re.Ca. (εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία κ.α). Το κατάστημα θα προσφέρει ό,τι μπορεί να χρειαστεί ένας τέτοιος χώρος, από τον απαραίτητο εξοπλισμό καταστημάτων εστίασης, cafe ή bar μέχρι όλη τη γκάμα των προϊόντων που πουλά ένα περίπτερο ή μία υπεραγορά. Επίσης, το κατάστημα θα μπορεί να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες μίας ταβέρνας, μίας επιχείρησης ενοικιαζόμενων δωματίων, ενός ξενοδοχείου, ενός beach bar.  Και παράλληλα διαθέτει όλες τις προμήθειες σε καθαριστικά ή άλλα αναλώσιμα που έχει ανάγκη κάθε μικρή επιχείρηση ή γραφείο.

Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» θα φτάσει σταδιακά να απασχολεί έως και 80 εργαζόμενους, κυρίως Κυπρίους.

Το κατάστημα θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στις 28 Ιανουαρίου 2020.

Top