News Local «Δικαίωση για 3 παιδιά – Κοίταξα τον φονιά κι έσκυψε το κεφάλι»

«Δικαίωση για 3 παιδιά – Κοίταξα τον φονιά κι έσκυψε το κεφάλι»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o αδελφός των δυο από τα τρία θύματα του τριπλού φονικού, σχολιάζει την σημερινή απόφαση Ανωτάτου που αφορά την υπόθεση.

Σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο αποδέχθηκε την έφεση του Γενικού Εισαγγελέα κατά της πρωτόδικης απόφασης που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015 στη Λεμεσό.

Θύματα  ήταν τα δυο αδέλφια του Γιάννη Ντορζή, ο Κωνσταντίνος και ο Παράσχος Ντορζή, 19 και 21 ετών. Τρίτο θύμα ήταν ο 24χρονος Αιμίλιος Μιλτιάδους.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε στις 28/4/2017 τον 31χρονο Χριστάκη Θωμά σε τρεις κατηγορίες για ανθρωποκτονία επιβάλλοντας του συντρέχουσες ποινές φυλάκισης 35 χρόνων στην κάθε κατηγορία, απορρίπτοντας ταυτόχρονα τις κατηγορίες που είχε αρχικά διατυπώσει η Κατηγορούσα Αρχή για φόνο εκ προμελέτης. 

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια ήρθε η στιγμή της δικαίωσης .. Σήμερα έπεσε η αυλαία, σήμερα δικαιώθηκαν τρία παλικάρια, σήμερα έλαμψε ο ουρανός.
07:00 η ώρα το πρωί είμαστε όλοι έτοιμοι, μπαίνουμε στο αμάξι από κρατεί σιωπή.. Η μόνη πρόταση " ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΘΟΥΝ" και μαζί το απόλυτο άγχος..

09:30 φωνάζουν η δική ξεκινάει.. Τα πόδια τρέμουν η καρδιά κοντεύει να σπάσει..

Ο δικαστής αρχίζει να διαβάζει.. Τον κοιτάμε με αγωνία κρεμόμαστε από το χείλη του, ν' ακούσουμε ΝΑΙ αυτά τα παιδιά σε εκείνο το παρκινγκ σε εκείνα τα στενά της οδού ανεξαρτησίας ΔΙΚΑΙΟΘΗΚΑΝ!!

° ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΥΠΌΘΕΣΗ Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙ ΒΆΝΑΥΣΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΕΙ ΒΥΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΈΝΘΟΣ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΕΓΩΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΟ ΘΥΜΑ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ..

Στο άκουσμα αυτόν τον λέξεων η ψυχή άρχιζε να γαληνεύει και να γελάει..

Κοίταξα προς το μέρος αυτού "ΦΟΝΙΑ" τον βλέπω να σκύβει το κεφάλι και μετά να ακούω μια φωνή να λέει " ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΔΙΚΑΙΟΘΗΚΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!"

Ήταν η μάνα τους ο ΒΡΑΧΟΣ μας όπως την αποκαλώ.. Αυτής που της έφεραν τα παιδιά της κλεισμένα μέσα σε ένα άσπρο φέρετρο αυτής που τόσα χρόνια περίμενε να δικαιωθούν τα παιδιά της.. Και τώρα το μόνο που της μένει? Ένα παιδί από τα σπλάχνα του παιδιού της να το βλέπει να μεγαλώνει να χαμογελάει και μετά ν' αντάμωση με εκείνα τα παιδιά που ήταν γεμάτα ζωή! Τα σπλάχνα της!

Και ο πατέρας να μην το ξεχνάμε "ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΤΕΛΙΚΆ"

Αυτός που είχε πάντα καμάρι τα αρσενικά της οικογένειας του.. Αυτός που ο πατέρας που λύγισε αυτός που έκλαψε και ο δεύτερος μου βράχος..
Και θα κλείσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά στον γενικό εισαγγελέα που μας έκανε ξανά να εμπιστευτούμε την δικαιοσύνη.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που τόσα χρόνια ήταν δίπλα μας και πίστεψε και έβγαλε εις πέρας την υπόθεση αυτή.. Α. Α.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΠΑΡΑΣΧΟΣ - ΑΙΜΙΛΙΟΣ
ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!».
 

Top