Με την αντεξέταση της Έλενας Σκορδέλη από την Κατηγορούσα Αρχή, συνεχίστηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου η ακροαματική διαδικασία για τη στυγερή δολοφονία του Αντη Χατζηκωστή. 
 
Στην προσπάθεια απόκτησης μετοχών από την κατηγορούμενη Έλενα Σκορδέλη, επικεντώθηκε την Τετάρτη η Κατηγορούσα Αρχή.
Συγκεκριμένα, η Δημόσια Κατήγορος ρώτησε την κατηγορούμενη γιατί δε σταμάτησε στην  αγορά του 5% των μετοχών, αφού, όπως ανέφερε και χθες, δεν την ενδιέφερε να αγοράσει περισσότερες. Αντ’ αυτού, έκανε ακριβώς το αντίθετο προχωρώντας στην αγορά και άλλων μετοχών. Η κατηγορούμενη απάντησε ότι οι μετοχές ήρθαν εντελώς τυχαία στο δρόμο της και θεώρησε ότι θα ήταν κάτι σαν κατοχύρωση της θέσης της στο κανάλι. 
 
Σ' ερώτηση γιατί όταν ο Άντης ζήτησε πίσω τις μετοχές, προσφέροντας μάλιστα ανοιχτή  επιταγή, δε συμφώνησε αλλά αντίθετα, προχώρησε στην αγορά και άλλου πακέτου μετοχών, η κατηγορούμενη απάντησε ότι μόλις είχε αγοράσει τις μετοχές δεν είχαν μεταβιβαστεί στο όνομά της και είχε προτείνει στον Άντη να βρούνε τη λύση με διάλογο, προτείνοντας μάλιστα να του δώσει και πληρεξούσιο.  ''Στόχος σου ήταν ν' αποκτήσεις τον έλεγχο του Σίγμα'' υπέβαλε η Κατηγορούσα Αρχή, τονίζοντας στην κατηγορούμενη ότι είχε επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου για ν’ αποκτήσει όσο το δυνατό περισσότερες μετοχές.
 
Η κατηγορούμενη αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν την ενδιέφεραν άλλες μετοχές. Σ' ερώτηση της Κατηγορούσας Αρχής γιατί τηλεφώνησε τότε στον Πολάκη Σαρρή και ρωτούσε για τις μετοχές του, η Σκορδέλη απάντησε ότι το Σίγμα ήταν δημόσια εταιρεία, καλή επένδυση και όποιος ήθελε μπορούσε ν' αγοράσει μετοχές. 
 
Σε άλλη ερώτηση αναφορικά με την πίεση, που όπως υποστηρίζει η κατηγορούμενη, της ασκούσε η Ρέα Ανδρονίκου προκειμένου να τη βοηθήσει να βρει αγοραστή για το 17% των μετοχών της δεύτερης, η Σκορδέλη απάντησε ότι το έκανε επειδή είναι καλή η ψυχή της και ήθελε να τη βοηθήσει. 
 
Πρόσθεσε, επίσης, ότι η πίεση που δεχόταν απ'  όλους όσοι ήθελαν να πουλήσουν μετοχές ήταν πολύ μεγάλη. Η Κατηγορούσα Αρχή υπέβαλε ότι η ίδια η κατηγορούμενη ασκούσε πίεση για αγορά μετοχών, με στόχο, τον έλεγχο του Σίγμα. Υπέβαλε επίσης πως όταν κατάλαβε ότι με το 20% δε μπορούσε να έχει λόγο στο ΔΣ του Σίγμα, προχώρησε  προς την κατεύθυνση της Νίκης Λαζαρίδου, ζητώντας να τη φέρει σε επαφή με τη Ρέα Ανδρονίκου. 
 
Η κατηγορούμενη απάντησε ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι, τονίζοντας ότι η Ρέα ήθελε να τη γνωρίσει. Αν δεν ήταν για θέματα μετοχών, ρώτησε την κατηγορούμενη η Κατηγορούσα Αρχή, γιατί στο πρώτο ραντεβού πήρε και τον αδερφό της; Η Σκορδέλη απάντησε πως η Ρέα ήθελε να γνωρίσει και τους δύο.  Σε άλλη ερώτηση, γιατί ζήτησε από το συνάδελφό της Ανδρέα Αζά να της κανονίσει συνάντηση με τον επιχειρηματία Αντώνη Φανιέρο, η κατηγορούμενη απάντησε ότι δεν ζήτησε ραντεβού. Απλώς ζήτησε τη γνώμη του Αζά, διότι ακουγόταν έντονα πως ο Φανιέρος ήθελε ν' αγοράσει μετοχές. Ο Αζάς, όμως, πρόσθεσε η κατηγορούμενη,  κανόνισε αμέσως ραντεβού.
 
Σε άλλο σημείο της αντεξέτασης, η Κατηγορούσα Αρχή παρουσίασε επιστολή της ίδιας προς το Διευθυντή ειδήσεων του Σίγμα, Ντίνο Μενελάου, στην οποία ανέφερε ότι ο ίδιος προωθούσε με προγραμματισμένο τρόπο την άσκηση ψυχολογικής βίας εναντίον της. Ανέφερε επίσης ότι την έστησαν στον τοίχο, την δολοφόνησαν στην κυριολεξία και κατέστρεψαν την  προσωπική της ζωή, εννοώντας το εργασιακό της περιβάλλον.
 
Σ' ερώτηση τι ήταν αυτό που την ενοχλούσε, η κατηγορούμενη απάντησε ότι είχε υποβαθμιστεί, της ανέθετε ρεπορτάζ από το διεθνή χώρο και όχι πολιτικά ή κομματικά. Σ' ερώτηση γιατί ενοχλήθηκε, αφού η ίδια είχε βάλει ως όρο στο συμβόλαιό της, επικαλούμενη τη μεγαλοψυχία της, την ετοιμασία και παρουσίαση ελεύθερου ρεπορτάζ, η Σκορδέλη απάντησε ότι ο Ντίνος Μενελάου γνώριζε τα πάντα και της είχε πει ότι είχαν δοθεί σχετικές οδηγίες. Η Κατηγορούσα Αρχή ρώτησε την Σκορδέλη γιατί τότε δεν έθεσε τον κύριο Μενελάου προ των ευθυνών του, αφού, όπως είχε αναφέρει την παρότρυνε ν' αγοράζει μετοχές. Η κατηγορούμενη απάντησε ότι με την επιστολή της ήθελε να δημιουργήσει τύψεις στον κύριο Μενελάου και τίποτε άλλο. Η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο στις 9 το πρωί.