Γιάννος Παπαϊωάννου Τελικά ο Δώνης είχε το μαγικό ραβδί

Τελικά ο Δώνης είχε το μαγικό ραβδίΗ μεταμόρφωση ήταν 100%. Καμία σχέση με αυτό που είδαμε στα τρία προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η ομάδα έδειξε ότι ήταν εγκλωβισμένη και απελευθερώθηκε. Έδειξε την ποιότητα και την ψυχή της, σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως και στο παρελθόν. Το ευτύχημα για τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι ότι κατάλαβε και εμπέδωσε το λάθος της και, με αστραπιαίες κινήσεις , έκανε τη μεγάλη αλλαγή. Διότι θα ήταν ορατό το ενδεχόμενο τώρα να μιλούσαμε για άλλα πράγματα. Η φυγή του Μάριο Μπέιν ανέβασε τον ΑΠΟΕΛ τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι τελικά ο Γιώργος Δώνης είχε το μαγικό ραβδί.

Name

Μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να κάνει τον ΑΠΟΕΛ, ΑΠΟΕΛ και να πάρει με ψυχή και πάθος αυτό που ήθελε. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έκλεισαν θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τώρα ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Yπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και είναι δεδομένο ότι ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος και θα δώσει τη μάχη για να υλοποιήσει τον μεγάλο του στόχο.
Το σίγουρο είναι ότι έφυγε ένα μεγάλο άγχος από τους πρωταθλητές. Η παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ τούς κάνει πιο δυνατούς, πιο πεισμωμένους και αποφασισμένους να δώσουν τη μάχη για να βρεθούν στ' αστέρια.
Ο ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία, την ποιότητα και έναν ικανό τεχνικό για να τα καταφέρει. Σίγουρα θα ήταν παράλειψή μας να μην κάνουμε αναφορά στον κόσμο του. Την περασμένη Τετάρτη ήταν συγκλονιστικός. Έσπρωξε την ομάδα για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να φτάσει στο τέλος σε έναν μεγάλο θρίαμβο.
Ο ΑΠΟΕΛ το έκανε πλέον συνήθεια με τις συνεχόμενες παρουσίες του στους ομίλους. Τώρα ο μεγάλος στόχος είναι οι όμιλοι του Champions League. Όπως φώναζαν και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ: «Θρύλε, εσύ θα προκριθείς»! Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί, και αυτό το γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Γιώργος Δώνης, που καλείται τώρα να ετοιμάσει την ομάδα για να κάνει το πιο μεγάλο βήμα.
Μια πρόκριση στους ομίλους του Champions League, πέρα από τα εκατομμύρια που θα μπουν στο ταμείο του συλλόγου, θα είναι ό,τι καλύτερο και για το κυπριακό ποδόσφαιρο.
Περιμένουμε, λοιπόν, την επόμενη πρόκληση του ΑΠΟΕΛ απεναντι στην Σλάβια Πράγας . Η ομάδα του Δώνη έχει πολλά να δώσει και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει να κουνήσει σεντόνι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ελπίζουμε ότι το μαγικό ραβδί του Γιώργου Δώνη θα σπρώξει τον ΑΠΟΕΛ και στους ομίλους του Champions League. Έχει τους παίκτες για να τα καταφέρει. Με πάθος και αποφασιστικότητα. Με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί και θα τα καταφέρει. Καλή επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ.
 


Top