Γιάννος Παπαϊωάννου Άρχισε να κρίνεται ο Τιμούρ

Άρχισε να κρίνεται ο ΤιμούρΤο δηλώσαμε σε πρόσφατο άθρο μας ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια θα αρχίσει  να κρίνεται , πριν αρχίσει ο ΑΠΟΕΛ να κάνει αυτά τα ανεξήγητα στο γήπεδο . Τονίσαμε ότι η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έκανε  για πρώτη φορά έκανε την πιο σωστή επιλογή στο θέμα τεχνικής ηγεσίας, μετά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Όντως  την έκανε και ο Τιμούρ άρχισε να κρίνεται,  πριν απο τον Ιανουάριο , αφού υπήρχε η άποψη απο πολλούς,  ότι θα έπρεπε να κάνει τις επιλογές του,  για να μπορεί να κριθεί. Το έργο Κετσπάγια άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Διότι είναι ικανός προπονητής και κατάφερε να αξιοποιήσει την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ. Ήταν αυτό που έλειπε απο τον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια.

Name

Όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αυτό που συμβαίνει με τον ΑΠΟΕΛ μπορεί να φαντάζει τρομακτικό , όμως μπορεί να είναι και φυσιολογικό διότι  για πρώτη φορά κατάφερε να βγάλει την ποιότητα του στο γήπέδο. Όλοι αμύνονται, όλοι βγαίνουν στην επίθεση και όλοι τρέχνουν σε όλο το γήπεδο. Όμως το πιο φοβερό είναι ότι τα ίδια κάνουν ακόμη και όταν τα παιχνίδια έχουν κριθεί. Δεν υπάρχει εφησυχασμός, δεν κάνουν συντήρηση δυνάμεων  και αξιοποιούν τις ικανότητες τους. Αυτό που μένει να μας δείξει ο ΑΠΟΕΛ, είναι πως θα παρουσιαστεί στο γήπεδο , στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν. Αν διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα και δείξει την ανωτερότητα του και απέναντι στους άλλους συνδιεκδικητές του τίτλου , τότε ίσως να γίνει αυτό που τονίζει συχνά, πυκνά ο Τιμούρ Κετσπάγια ότι δεν θα αργήσει η ώρα,  που ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ  θα πανηγυρίσει. Αν και υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα.

Name

Με αυτά που κάνει ο ΑΠΟΕΛ , οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες και στην ευρώπη. Αυτός ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει τόσο τον Αστέρα εκτός και την Σπαρτα εντός.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη πρέπει να είναι ανακουφισμένη και να έχει ήσυχο το κεφάλι της. Διότι ο Τιμούρ δεν είναι Πασιέντσια και βεβαίως δεν νομίζουμε να φέρει παίκτες τον Ιανουάριο που δεν θα είναι του επιπέδου του ΑΠΟΕΛ. Ο τιμούρ όμως έκανε μετεγγραφές πριν απο τον Ιανουάριο. Κέρδισε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και τους  ανέβασε.

Πρέπει όμως να υπάρξουν χαμηλοί τόνοι. Διότι θα έρθουν και δύσκολα. Διότι και η καλύτερη ομάδα του πλανήτη δεν μπορεί να είναι συνεχώς διαστημική. Ακόμη ο ΑΠΟΕΛ δεν πέτυχε τίποτα. Μπορεί να κάνει ρεκόρ  στο σκοράρισμα , όμως εαν δεν κατακτήσει το Νταπλ , θα αποτύχει, με σύγκριση το τι πέτυχε τα προηγούμενα χρόνια. Αν δεν παλέψει μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, την πρόκριση στους 32 και πάλι θα είναι αποτυχία.

Αυτός όμως ο ΑΠΟΕΛ δείχνει πιο ισχυρός απο ποτέ. Μένει όμως να το αποδείξει.


Top