Σύλια Ιωαννίδου Trumpαλίζομαι πέφτω και τσακίζομαι…

Trumpαλίζομαι πέφτω και τσακίζομαι…Γιατί πολύ απλά αντί να βάλω στο στόχαστρο τον Trump, βάζω την Hillary. Ναι εσένα κοριτσάκι μου που μέσα μου βαθιά ήθελα να σε δω Προεδρίνα να καμαρώνεις και να του την κάτσεις του Μπιλ του κερατά. Άσε που η Μόνικα θα έφευγε, σιγουράκι στο λέω, μετανάστρια. Εσένα που μας έκανες το νεύρο κορδελάκια με τα σκάνδαλά σου και τα email σου. Εσένα που μετά την τελική καταμέτρηση, ούτε γύρισες να μας πεις: μαύρα είναι τα μάτιά σας υποστηρικτές . Ναι, η Hillary έχει όλα τα χαρακτηριστικά της γυναίκας Α-female. Είναι ελαφρώς στρουτζωμένη με όλα και πιστεύει ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Επίσης, χρησιμοποιεί δόλια μέσα για να αποκτήσει ή να διατηρήσει το αξίωμα και τέλος αδιαφορεί για όλους όσοι την στηρίζουν.

Φυσικά, το μοντέλο A-female αναφερόταν αρχικά σε γυναίκες καριερίστες, δυναμικές, με προσωπικότητα. Ο καιρός πέρασε η γυναίκα στην εξουσία χάλασε, έγινε χειρότερη από το ανδρικό της πρότυπο. Οι φεμινίστριες καίνε το σουτιέν τους εξαιτίας της σεξιστικής συμπεριφοράς γυναικών. Τα A-Female κάνουν εύκολα bulling και δεν το καταλαβαίνουν. Για αυτές είναι το φυσιολογικό, το νορμάλ και το πρέπον. Για μένα πάλι όχι! Η γυναίκα με εξουσία είναι επικίνδυνο ον αν δεν μπορεί να την διαχειριστεί! Και τις πλείστες φορές δεν το καταφέρνει. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βιώσει μια τέτοια τραυματική εμπειρία. Φυσικά, πρέπει να ομολογήσω ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι. Προς Θεού!

Όμως η Νέα -Νέα (δεν είναι λάθος) τάξη πραγμάτων, εκτός των θετικών επιρροών που έχει, λειτουργεί στους ανθρώπους με παρενέργειες. Ναι, τα πράγματα αλλάζουν, οι έχοντες σκυμμένο το κεφάλι επαναστατούν, οι πολλοί τα βάζουν επιτέλους με τους ελιτιστές λίγους, τα  πάνω, πάνε κάτω και όσα γυρίζουν, σταματούν!  Κούκουρουκουκου σουπίτσα! Μέχρι να συντονιστούμε με τις νέες αλλαγές, τα νέα δεδομένα που είναι από παλιά γνωστά, θα μας απολωλάνουν.

Και τα Α-Females;

Τι θα κάνουν τα A-Females, με τα τακουνάκια τους, τα κομμωτήριά τους, τις βοηθούς τους, το κακοζαρωμένο πρόσωπο από την ψυχολογική δυσκοιλιότητα, τι κάνουν αυτά τα κορίτσια; Αρχικά, συμβουλή δική μου (αλλά ποιος με ακούει εμένα), να πάρουν συναισθηματικά αποσυμφορητικά να λειτουργήσει η καρδιά, η ενσυναίσθηση και το συναίσθημα.  Μετά αφού ξελαγράρουν να βγάλουν από τον αυτόματο την προσωπική τους ζωή. Να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου και όσο και αν προσπαθούν να σε πείσουν για το αντίθετο, πάντα μα πάντα θα ξημερώνει από Ανατολάς και θα δύει ο γέριμος από Δυσμάς.

Αφού λοιπόν προσγειώσουν και τα δυο πόδια στη γη, τότε και μόνο τότε θα καταλάβουν τι συμβαίνει με τη Νέα-νέα τάξη πραγμάτων. Και αν δεν καταλαβαίνουν πάλι βγάλε τους ένα εισιτήριο για το TEDX Λεμεσού στις 19 Νοεμβρίου, μπας και ξεστραβωθούν!

ΥΓ Nouvelle Vague με το dance with me και με ένα video clip φόρος τιμής στην ταινία bande a part του Jean Luc Godard γιατί τα A-Females έχουν ξεχάσει τη δίψα της ζωής και έχουν νιώσει στο πετσί τους την αίσθηση του απόλυτου «τίποτα» 


Top