Πολύβιος Αλεξάνδρου Θα τους μοσχοπουλήσει...

Θα τους μοσχοπουλήσει...


Ξέρει και πολύ καλά τι κάνει ο Πρόδρομος Πετρίδης στον ΑΠΟΕΛ. Ο ισχυρός άνδρας των «γαλαζοκιτρίνων» πέραν των εκατομμυρίων που εισέρευσαν στα ταμεία της εταιρείας από την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας και τα έργα υποδομής στον Αρχάγγελο και αλλού, δεν επαναπαύεται. Βλέπεται, όλα αυτά τα χρόνια στην προεδρία της εταιρείας, τόσο στην πρώτη του θητεία όσο και σε αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει αποδείξει σε όλους ότι νοιάζεται για το καλό του ΑΠΟΕΛ και ότι έχει πάνω απ’ όλα την ομάδα. 
 
Όλα αυτά τα χρόνια, πώλησε αρκετούς ποδοσφαιριστές και κατάφερε να φέρει στην ομάδα αρκετά μεγάλα ποσά. Όπως έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε με τον Πιέρο Σωτηρίου και την μεταγραφή του στην Κοπεγχάγη.
 
Τώρα, ξέρει πολύ καλά ότι κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει με τις περιπτώσεις των Ζαχίντ και Εμπεσίλιο. Δύο ποδοσφαιριστές που βγάζουν μάτια τη φετινή περίοδο με την απόδοση τους, ελκύοντας το ενδιαφέρον άλλων Ευρωπαϊκών συλλόγων.   
 
Και οι δύο ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους, αλλά θεωρείται απίθανο να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν. Ειδικά, εάν συνεχίσουν τις ψηλές πτήσεις και στα πλέι-οφ θεωρείται δεδομένο ότι την πόρτα του ΑΠΟΕΛ θα κτυπήσουν αρκετές ομάδες. 
 
Ο Πρόδρομος Πετρίδης ξέρει πολύ καλά ότι έχει χρυσάφι στα χέρια του και όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή θα τους μοσχοπουλήσει. Κάτι ξέρει…
 
 
 

Top