Πολύβιος Αλεξάνδρου Κρίστιανσεν και Πιέρος

Κρίστιανσεν και Πιέρος


Τόμας Κρίστιανσεν και Πιέρος Σωτηρίου μπορούν να χαρακτηριστούν ως τα πρόσωπα του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με την Γιάνγκ Μπόις. Μπορεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεχώρισαν αρκετοί, όπως ο Αλωνεύτης, ο Καρλάο κ.α, ωστόσο οι δύο, είναι γεγονός ότι τράβηξαν τα φώτα πάνω τους.
 
Αρχίζοντας από τον διεθνή επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, απλά επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι την συγκεκριμένη περίοδο αποτελεί το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο των γαλαζοκιτρίνων. Γιατί εάν μιλήσει κανείς με αριθμούς, τα γκολ που σημείωσε με Ολυμπιακό και Γιάνγκ Μπόις αγγίζουν τις 750,000 ευρώ. Πέραν τούτου, σε κάθε παιχνίδι δείχνει πόσο ωρίμασε ποδοσφαιρικά. Αλήθεια, ποιος στ’ αλήθεια πίστευε όταν τραυματίστηκε ο Ντε Καμάργκο ότι ο Πίερος θα αναλάμβανε μόνος του το φορτίο της επίθεσης μα βαθμό άριστα! Αναμφίβολα, εάν συνεχίσει την σκληρή δουλειά, δεν θα αργήσει η ώρα που θα ανοίξει τα φτερά του για ένα ποιο προηγμένο ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα.
 
Από την άλλη ο Τόμας Κρίστιανσεν, που η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και λίγα αυτά που άκουσε στην αρχή της περιόδου, πλέον δείχνει γενικά πιο έτοιμος και πιο άνετος. Η ηρεμία που εκπέμπει από τον πάγκο είναι όλα τα λεφτά, η οποία διοχετεύεται και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του. Απέδειξε επίσης ότι μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι, προχωρώντας στις κατάλληλες αλλαγές, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι ξέρει να διαχειριστεί το ρόστερ με τον καλύτερο τρόπο. Ο Δανός έχει δείξει ότι μπορεί να γίνει ο πρώτος προπονητής, μετά τον Γιοβάνοβιτς, που μπορεί να μείνει για αρκετά χρόνια στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.  
 
 

Top