Πολύβιος Αλεξάνδρου Άντε και με το δεξί

Άντε και με το δεξί


Εβδομάδα Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων αυτή που διανύουμε με την Ομόνοια και τον Απόλλωνα να ανοίγουν πρώτοι στο χορό. Λογικά και οι δύο εκπρόσωποι μας δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι σε Δυναμό Μπατούμι Γεωργίας και Σαξάν Μολδαβίας αντίστοιχα.
 
Φτάσαμε βλέπεται σε ένα επίπεδο που θεωρείται αποτυχία εάν μία κυπριακή ομάδα αποκλειστεί στους δύο πρώτους γύρους  προκριματικής διοργάνωσης, είτε αυτή λέγεται Γιουρόπα Λιγκ, είτε λέγεται Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρητικά, τουλάχιστον τόσο η Ομόνοια όσο και ο Απόλλωνας είναι μια κλάση ανώτερες από τις προσεχείς αντιπάλους τους.
 
Βεβαίως, αυτό θα φανεί στο γήπεδο και επειδή δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για ποδόσφαιρο, αφού ακόμη οι ομάδες βρίσκονται στο στάδιο μονταρίσματος και τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι όπως και να το κάνουμε βαριά από την προετοιμασία, καλό θα είναι να μην υπάρξει καμία υποτίμηση και κανένας εφησυχασμός. 
 
Κατά τα άλλα, πότε οι ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και πότε οι εκπρόσωποι μας στην Ευρώπη, πρόλαβαν να ετοιμαστούν και τα πρώτα τους ραντεβού. 12 μήνες τον χρόνο, υπάρχει δράση και δεν υπάρχει χρόνος ούτε για μία ανάσα…
 

Top