Πολύβιος Αλεξάνδρου Οι προκλήσεις του Πρόδρομου

Οι προκλήσεις του Πρόδρομου


Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με την ανάληψη της ηγεσίας της εταιρείας από τον Πρόδρομο Πετρίδη. Ένας άνθρωπος καθόλου άγνωστος, αφού είναι η δεύτερη φορά που αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο, μετά την αποχώρησή του πριν από επτά χρόνια. Είναι γεγονός ότι αναλαμβάνει τα ηνία της εταιρείας σε μία δύσκολη εποχή για τον ΑΠΟΕΛ, διαδεχόμενος τον Φοίβο Ερωτοκρίτου. Με τον οποίο η ομάδα γνώρισε πολλές και ανεπανάληπτες επιτυχίες. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Την αξέχαστη πορεία του ΑΠΟΕΛ το 2011, με την είσοδό του στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ; Την παρθενική παρουσία της ομάδας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης; Ή τα τρία πρωταθλήματα; Όλα αυτά καθιστούν τον Φοίβο Ερωτοκρίτου, αυτόματα, ως τον πιο πετυχημένο πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ. 
Με την αποχώρησή του και την ανάληψη των καθηκόντων από τον Πρόδρομο Πετρίδη, αυτόματα ο κόσμος έχει απαιτήσεις τόσο από τον ίδιο, όσο και από το συμβούλιό του. Και ο ίδιος γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο απαιτητικός είναι ο κόσμος της ομάδας του και ότι περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν. Ξέρει, επίσης, ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν είναι συνηθισμένος, τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, με πολιτικές περισυλλογής και οικονομικές στενότητες. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θέλει τίτλους, εδώ και τώρα. Αναπόφευκτα ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας θα τον κρίνει έχοντας ως παράδειγμα τα επιτεύγματα της διοίκησης Φοίβου Ερωτοκρίτου. 
Γι’ αυτό και οι πρώτες του κινήσεις κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές. Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν απέχει πολύ. Ήδη, στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε τις προθέσεις του. Αυτό που αναμένουν οι φίλοι της ομάδας είναι να δουν τον ΑΠΟΕΛ και πάλι πρωταγωνιστή και βασίζουν πολλά στην εμπειρία του κ. Πετρίδη. Η αρχή, λοιπόν, είναι το ήμισυ του παντός και αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του νέου διοικητικού ηγέτη του ΑΠΟΕΛ.
   

Top