Πολύβιος Αλεξάνδρου Αυτός ο Απόλλωνας μπορεί

Αυτός ο Απόλλωνας μπορεί


Σταθερός, ποιοτικός μας προπαντός σοβαρός. Αυτός είναι ο φετινός Απόλλωνας που δείχνει ικανός για όλα. Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου για άλλο ένα παιχνίδι απέδειξε γιατί φέτος μπορεί να φτάσει στον τίτλο μετά από οκτώ χρόνια (2006). Στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές έδειξε στοιχεία που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Είναι σαφώς η πιο σταθερή ομάδα μέχρι στιγμής, διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν την διαφορά. Δεν στηρίζεται σε ένα ή δύο, αλλά στο σύνολο. Τρανό παράδειγμα το γεγονός ότι στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ το μεγάλο όνομα του Απόλλωνα, ο Γκαστόν Σανγκόι δεν φάνηκε πολύ, όμως και πάλι η ομάδα ως σύνολο δεν υστέρησε. 
 
Πέραν τούτου επιθετικά τα πάει πολύ καλά έχοντας σκοράρει μέχρι στιγμής 16 γκολ, ενώ αμυντικά τα πάει περίφημα έχοντας δεχτεί μόλις πέντε. Στο Τσίρειο έχει 100% επιτυχία αφού μετρά 5 στα 5, ενώ έχει ήδη αγωνιστεί με Ανόρθωση, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, αλλά και την έκπληξη μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος Ερμή. 
Είναι γεγονός ότι ο Απόλλωνας άρχισε να δείχνει ομάδα από τον Μάρτιο και μετά και αυτό οφείλεται απόλυτα στον κύπριο τεχνικό. Ο κ. Χριστοφόρου μπορεί να μην κρατά το μαγικό ραβδί ωστόσο έχει τον τρόπο να παίρνει από τους ποδοσφαιριστές του το 100%. Δεν είναι τυχαία η κατάκτηση του κυπέλλου, η φετινή πορεία στην Ευρώπη αλλά και η πορεία του στο πρωτάθλημα. Γενικά αυτός ο Απόλλωνας μπορεί…
 

Top