Πολύβιος Αλεξάνδρου Μέχρι πού θα φτάσει το κοντέρ;

Μέχρι πού θα φτάσει το κοντέρ;


Ακόμα δεν έχουμε πει καλά-καλά καλημέρα στο φετινό πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής αποτελούν παρελθόν έξι προπονητές. Και το ερώτημα που τίθεται, είναι το πού θα σταματήσει το φετινό κοντέρ. Με τον ρυθμό που πήραν οι ομάδες δεν αποκλείεται μέχρι τα Χριστούγεννα να φτάσουμε το 50% και ίσως να το ξεπεράσουμε. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Παρελθόν, μέχρι στιγμής, αποτελούν οι: Χριστάκης Κασσιανός (Ανόρθωση), Απόστολος Χαραλαμπίδης (Ν. Σαλαμίνα), Σάσα Γιοβάνοβιτς (Ένωση), Πάουλο Σέρτζιο (ΑΠΟΕΛ), Λίτο Βιντιγκάλ (ΑΕΛ) και Τάσος Κυριάκου (Άρης). 
 
 
Εν καιρώ κρίσης, που όλοι σκέφτονται μέχρι και το σεντ, οι ομάδες αλλάζουν τους προπονητές σαν τα πουκάμισα! Και μετά απευθύνονται στους οπαδούς τους και τους ζητάνε να σταθούν δίπλα στην ομάδα και τη διοίκηση και να τη στηρίξουν οικονομικά. Δεν σκέφτονται, όμως, μέχρι πότε ο οπαδός ή ο επιχειρηματίας φίλος του προέδρου και του συμβουλίου θα βάζουν το χέρι στην τσέπη, ώστε να τους βοηθούν. 
 
Και σε λίγο καιρό θ’ αρχίσει και πάλι το γνωστό τροπάριο. Θα έρθουν τα νέα κριτήρια, θα φτάσουν από την ΟΥΕΦΑ καταγγελίες για παλιές οφειλές και ο κόμπος θα αρχίσει να σφίγγει επικίνδυνα. Εκεί, οι παράγοντες, θα αρχίσουν και πάλι το κάλεσμα στον κόσμο να σταθεί αρωγός στην προσπάθειά τους για να σωθεί η ομάδα. Θα κυκλοφορήσουν λαχνοί, θα διοργανωθούν δείπνα και γενικότερα θα προσπαθήσουν να φέρουν τους οπαδούς της ομάδας στο φιλότιμο. Αφού ο κόσμος θέλει τίτλους και διακρίσεις, θα πρέπει να πληρώσει. Κάπως έτσι πάει το πράγμα. Και ο οπαδός να παρακολουθεί και πάλι το θέατρο του παραλόγου. Μέχρι πότε όμως; 
 
 

Top