Λευκή Παντελή Στόχος... ο Στόχος!

Στόχος... ο Στόχος!

Η Λευκή Παντελή είναι ειδική σε θέματα Φύλου, Μέλος του Δ.Σ. της Σοσιαλιστικής Γυναικείας Κίνησης. Οι απόψεις της είναι προσωπικές και δεν δεσμεύουν την άνωθεν οργάνωση.


Την ερχόμενη Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου θα μαζευτούμε μια ομάδα ανθρώπων, και θα πάμε να ρίξουμε βέλη… πολλοί από μας δεν το ‘χουν ξανακάνει και πολλοί από μας πιθανότατα δεν είχαν ποτέ φανταστεί ότι θα έκαναν κάτι τέτοιο.

 

Άνδρες και γυναίκες από διάφορες ηλικιακές ομάδες, γυμνασμένοι και αγύμναστοι θα συγκεντρωθούμε στο ομοσπονδιακό γήπεδο τοξοβολίας και με τη βοήθεια προπονητών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και άλλων συλλόγων θα ρίξουμε βέλη με στόχο να βρούμε τον στόχο!

 

Από σημάδι δε ξέρω αν το χω! Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι δεν το χω! Όμως τον στόχο μου θα τον έχω πετύχει σίγουρα αφού δεν είναι άλλος από το να δραστηριοποιηθώ…

 

Αφορμή και κίνητρο για τη δράση αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα αθλητισμού. Ως επιτροπή Ισότητας των Φύλων στον Aθλητισμό, του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού όμως δε θα μπορούσαμε να μην αδράξουμε την ευκαιρία αυτή και να διοργανώσουμε μια ημερίδα που λίγο πολύ αφορά όλες και όλους. Με ομιλητή τον Δρ. Τρύφωνα Τόφα, κάνουμε αρχή με μια ενδιαφέρουσα ομιλία που αφορά τον καρκίνο και την άθληση.  Κάθε χρόνο καταγράφονται 3000 – 3500 νέα περιστατικά καρκίνου. Κάθε χρόνο πολλοί συνάνθρωποι μας  αναγκάζονται να προσαρμόσουν τη ζωή του αφού καλούνται να ζήσουν με μια μορφή καρκίνου…άλλοι πάλι δεν είναι τόσο τυχεροί.

 

Την Τρίτη όσες και όσοι βρεθείτε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΟΑ στις 17:00 θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους η άσκηση μπορεί να γίνει μέρος της ζωής ενός ατόμου που νόσησε ή νοσεί από κάποια μορφή καρκίνου.

Στις έξι τα ηνία θα πάρουν οι προπονητές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας,  οι οποίοι με μεγάλη προθυμία δέχτηκαν να μας διδάξουν πως να πετυχαίνουμε τους στόχους μας κυριολεκτικά!

 

Κι αν τα βέλη μας δεν βρουν τον στόχο, εμείς τον στόχο μας θα τον έχουμε πετύχει, μιας και η άσκηση οποιασδήποτε μορφής είναι πάντοτε καλό να είναι στους στόχους μας

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή (ΔΩΡΕΑΝ) καλέστε στο 22897210.

#BEACTIVE  #EuSport #EUandME #healthylifestyle #PhysicalActivity #EuropeanwekofSport  #Cyprus 

  

 


Top