Γράφει ιστορία η Ολυμπιάδα Φρενάρους...

Ιστορική πρεμιέρα στην Α’ Κατηγορία θα κάνει σήμερα η Ολυμπιάδα Φρενάρου, που αντιμετωπίζει στο γήπεδό της (στάδιο «Φώτη Πίττα»), στις 8μ.μ., τον ΑΠΟΕΛ, στο μοναδικό αγώνα που ανοίγει σήμερα τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ αντρών.
Η νεοφώτιστη ομάδα του Φρενάρου με νέο προπονητή τον Γκεόργκι Πετρόφ (παλαιότερα ήταν στην Ομόνοια) και με το μικρότερο προϋπολογισμό απ’ όλες τις ομάδες της Α’ Κατηγορίας, δεν έχει την πείρα των αντιπάλων της. Ενισχύθηκε με παίκτες από τη βουλγάρικη αγορά, ενώ με την εμπειρία των Ράπτου (Δερύνεια) και Γεωργίου (ΕΝΠ), θα προσπαθήσει για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Ο ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕΚ, θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αφού πιθανότατα θα παρουσιαστεί πιο έτοιμος και με περισσότερους ξένους (στην πρεμιέρα αγωνίστηκε μόνο ο Λάντιν) στην εξάδα του.
Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Παπαγεωργίου και Παυλίδης.
* Η 2η αγωνιστική -λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων μας- θα διεξαχθεί σε τέσσερις δόσεις. Το πρόγραμμα: Δευτέρα 13/10 Ομόνοια-ΕΝΠ, Τρίτη 14/10 Α.Ε. Καραβά-Παφιακός, Τετάρτη 15/10 Διόνυσος-Ν. Σαλαμίνα.
Top