Σε πλήρη απόγνωση τα σωματεία της Πάφου

Ατρόμητος Γεροσκήπου, ΑΕΠ Πάφος και ΑΠΟΠ Κινύρας Πέγειας, βιώνουν πάρα πολύ δύσκολες ώρες στον οικονομικό τομέα αφού δεν υπάρχουν οι πόροι που θα τους προσφέρουν ρευστό στα ταμεία τους. Η έρευνα του ΠΑΣΠ δείχνει ξεκάθαρα ότι τα τρία σωματεία (και όχι μόνο) δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών και εξοφλήσεις οφειλών. Τα οικονομικά προβλήματα έχουν σοβαρό αντίκτυπο και στο αγωνιστικό κομμάτι όπου η ομάδες (κυρίως ΑΠΟΠ και Ατρόμητος) δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των οπαδών τους αλλά και της ιστορίας των συλλόγων. Άλλωστε φαίνεται ξεκάθαρα ότι στις ομάδες δεν υπήρχε κανένας οικονομικός προγραμματισμός ή και αν υπήρχε ήταν εις γνώση των παραγόντων ότι τα σωματεία δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν.

ΑΕΠ Πάφος
Η ομάδα θα ανέβει του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια της πρώτης Κατηγορίας, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα δεν γνωρίζει κανείς αν θα της επιτρέψουν κάτι τέτοιο. Οι οφειλές στους ποδοσφαιριστές σύμφωνα με την έρευνα της ΠΑΣΠ ανέρχονται στους 4 με 5 μήνες

Ατρόμητος Γεροσκήπου- ΑΠΟΠ Κινύρας Πέγειας
Ο Ατρόμητος υποβιβάστηκε εδώ και καιρό στην τρίτη Κατηγορία και κανένας δεν ξέρει τι θα προκύψει στο μέλλον. Η ομάδα μάζεψε σε όλο το πρωτάθλημα μόλις έξι βαθμούς και έδειξε ότι είναι η χειρότερη στην δεύτερη κατηγορία και δίκαια υποβιβάστηκε. Άλλωστε τα οικονομικά προβλήματα ήταν αδύνατο να της επιτρέψουν να επιβιώσει. Ο  ΑΠΟΠ Κινύρας Πέγειας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με πλην 6 βαθμούς και στη συνέχεια του αφαιρέθηκαν ακόμα 3 λόγω της οικονομικής κατάστασης της ομάδας. Ωστόσο δείχνει ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία αφού έχει 28 βαθμούς και είναι στην 11η θέση δύο περισσότερους από την προτελευταία Ε.Ν.Παρεκκλησιάς.

Οι οφειλές στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων σύμφωνα με την έρευνα της ΠΑΣΠ ανέρχονται στους 5 μήνες

 

 

Top