Σαλαμίνα: Ανακοινώνει Α. Σούπκα 1+1 ...

14.30 Νεότερη ενημέρωση : Τα βρήκαν σε όλα Νέα Σαλαμίνα και Αττίλα Σούπκα. Η ομάδα της Αμμοχώστου ανακοινώνει πολύ πιθανόν σήμερα τη συνεργασία της με τον Ουγγρο τεχνικό με συμβόλαιο 1+1 έτους.

Τι γράψαμε το πρωί:

Φτάνει λίγο πριν το μεσημέρι στην Κύπρο ο Αττίλα Σούπκα για να έχει συζητήσεις με τη Νέα Σαλαμίνα ώστε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 46 χρόνων Σούπκα, θα οδηγηθεί από το αεροδρόμιο στις εγκαταστάσεις της ομάδας, αφού είναι ο τελευταίος όρος που έθεσε πριν υπογράψει στην ομάδα της Αμμοχώστου. Εφόσον μείνει ικανοποιημένος με αυτά που θα δει τότε αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός των "ερυθρολεύκων". Τον Σούπκα θα παραλάβουν ο Πρόεδρος της κ. Σοφοκλέους και ο γιατρός της ομάδας (ο τελευταίος έχει σπουδάσει στην Ουγγαρία). 

Ο Ούγγρος τεχνικός είναι από τα μεγάλα ονόματα στην πατρίδα του αφού ανέλαβε το 2004 την Ντεμπρετσένι και την οδήγησε τα επόμενα δύο χρόνια στον τίτλο (με την αποχώρηση του, η ομάδα κατέκτησε και 3ο "κολλητό" πρωτάθλημα). Αυτοί ήταν οι μοναδικοί τίτλοι πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας.

Από το 2006 και για δύο χρόνια ήταν τεχνικός στη φημισμένη Χόνβεντ με την οποία κατέκτησε ένα Κύπελλο. Ωστόσο παρά το ότι είχε τριετές συμβόλαιο, με το τέλος της 2ης χρονιάς παραιτήθηκε. Πέρσι εργάστηκε στην Ζαλαεγκερζέκι.

 

Top