Με την Ελίτα: Η Ζωή μου Όλη

Κάθε άτομο που θα φιλοξενείται στο πλατό της εκπομπής «Με την Ελίτα» έχει κάτι σημαντικό να πει, κάτι όμορφο να μοιραστεί και προπαντός κάτι ανθρώπινο και ειλικρινές.

Αυτήν τη φορά, η κ. Σοφία Βίσση, η μητέρα της Λίας, της Άννας και της Νίκης, ανοίγει αποκλειστικά την πόρτα του σπιτιού της και μοιράζεται προσωπικές στιγμές, που δεν αποκαλύφτηκαν ποτέ ξανά, στην εκπομπή «Με την Ελίτα» που θα παρακολουθήσετε στις 30 Σεπτεμβρίου στις 2.40 μ.μ.
Στο πατρικό σπίτι της Άννας Βίσση, η μητέρα της, μέσα από μια θαρραλέα αφήγηση, μιλάει ανοικτά για τα δικά της όνειρα, το γάμο της, τη γέννηση και την πορεία των παιδιών της, τα διαζύγια και τις ανατροπές τους, τις χαρές και τις αγωνίες της ως γυναίκα και προπαντός ως μητέρα.

Η εκπομπή
Η αγαπημένη εκπομπή «Με την Ελίτα», θα φιλοξενεί όχι μόνο γνωστές προσωπικότητες αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας πάντα μέσα από το ίδιο σκεπτικό της κατάθεσης μιας «αληθινής ιστορίας». Ήδη, συζητούνται οι πανελλήνιες αποκλειστικότητες με σημαντικά ονόματα με τα οποία εξασφάλισε η εκπομπή. Στη λίστα της νέας αυτής προσέγγισης βλέπουμε ονόματα όπως Γιάννης Παπαμιχαήλ και η αξιαγάπητη τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ Νάντια Μουρούζη. Το πρόγραμμα θα στελεχώνεται από Κύπριους κυρίως συμμετέχοντες και μάλιστα κάθε ελλαδική συμβολή θα μεταφέρεται στο δικό μας τοπικό πλαίσιο. Δηλαδή οι Έλληνες φιλοξενούμενοι και συμμετέχοντες θα μεταφέρονται στα πλατό της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ. Άλλωστε, πρόκειται για κυπριακή παραγωγή και αυτό το αποδεικνύει. 

Η Εκπομπή «Με την Ελίτα» θα μεταδίδεται καθημερινά στις 2.45 μ.μ.
Παρακολουθήστε τη Σοφία Βίσση στην εκπομπή «Με την Ελίτα» που θα προβληθεί στις 30 Σεπτεμβρίου
.
Top