Χρονιά ορόσημο το 2019 για την Geo Pavlides Automotive

10:05:46

Το 2019 είναι μια χρονιά ορόσημο για την Geo Pavlides Automotive. Γιορτάζει ενενήντα συνολικά χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρου του αυτοκινήτου στην Κυπριακή αγορά. Μια εξαιρετικά πετυχημένη πορεία που ξεκίνησε το 1929 με την ιδιότητα του πρώτου επίσημου εισαγωγέα αυτοκινήτων στην Κύπρο. Από τότε η εταιρεία έχει μεγαλώσει και εξελιχθεί σαν ένας από τους πιο μεγαλύτερους Ομίλους στον χώρο του αυτοκινήτου. 

Η αρχή έγινε το 1929 αντιπροσωπεύοντας την General Motors και στη συνέχεια τις μάρκες Opel και Chevrolet.  Από το 2011 στο δυναμικό της εταιρείας εντάχθηκε και η Citroën ενώ ένα χρόνο αργότερα οι μάρκες Mazda και Subaru. Τον Αύγουστο του 2018 η μάρκα Peugeot προστέθηκε στο δυναμικό της εταιρείας συμπληρώνοντας εξολοκλήρου  την αντιπροσώπευση του Ομίλου PSA. Παράλληλα, το 2013 η Geo Pavlides Automotive, ίδρυσε την GPA Insurance Agencies Ltd, η οποία παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης και άμεσες λύσεις κυρίως σε πελάτες του Ομίλου.

Η διαρκής εξέλιξη της εταιρείας συμβαδίζει με τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, και τις απαιτήσεις που δημιουργεί η επανάσταση στην τεχνολογία των αυτοκινήτων. 

Η εγγύηση και ο επαγγελματισμός της Geo Pavlides Automotive είναι το μυστικό της διαχρονικής επιτυχίας της εταιρείας. Μια εταιρεία που επενδύει πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις τόσο με τους πελάτες της προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως γνήσια ανταλλακτικά, προληπτική συντήρηση, υπηρεσίες εγγύησης, επιδιορθώσεις και πολλά άλλα.   

Όμως, φέτος δεν γιορτάζει μόνο η Geo Pavlides Automotive! Το 2019 είναι χρονιά ορόσημο για δύο από τις μάρκες που αντιπροσωπεύει. Η Opel γιορτάζει 120 χρόνια στην παραγωγή αυτοκινήτων ενώ ένας αιώνας συμπληρώνεται και για τη Citroën.

Περισσότερα εδώ

100 χρόνια ιστορίας για τη Citroën
1
2
Η Opel γιορτάζει 120 χρόνια στην Παραγωγή Αυτοκινήτων
3