Sports Team Εθνικός Άχνας Απάντηση σε Λάζο: "Θα τα πούμε στα δικαστήρια"

Απάντηση σε Λάζο: "Θα τα πούμε στα δικαστήρια"

Ο Εθνικός Άχνας εξέδωσε ανακοίνωση και απαντά στις δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρη Λάζου.

Αναλυτικά

Κ. Λάζο,

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Καταρχάς, το μόνο κομμάτι από την ανακοίνωση μας που θα έπρεπε να σας αφορά και να ασχολείστε είναι η τελευταία παράγραφος - και αυτό γιατί οι δικοί σας οπαδοί το έγραψαν... αυτό έλειπε να κλείσουμε τα μάτια.. αφού εξαρχής ο σκοπός τους ήταν να το δούμε.. το είδαμε!!!

Τα υπόλοιπα δεν σε αφορούσαν καν..

 Αλλά, αφού έθιξες κάποια θέματα, καλό είναι να πάρεις και τις απαντήσεις μας.. γιατί από ό,τι φαίνεται δεν ενημερώθηκες σωστά.

Να ξεκινήσουμε από τα απλά.

1.     Ποτέ δεν δηλώσαμε ότι ο Εθνικός είναι μεγάλο Σωματείο και μάλλον αυτό ήταν και θα είναι το πρόβλημα κάποιων – το πως γίνεται ένα τόσο μικρό Σωματείο να στέκεται ακόμα όρθιο και ομάδες διπλάσιες και τριπλάσιες της εμβέλειάς μας να μην τα καταφέρνουν. 

2.     Πώς είναι δυνατόν να μιλάς για την φιλοξενία της ομάδας μας, που σε όλα τα παιχνίδια στο Αμμόχωστος η έγνοια των οπαδών σας είναι για 90 λεπτά να βρίζουν ασταμάτητα την δική μας πλευρά χωρίς προκλήσεις και χωρίς καμιά αιτία; Να θυμηθούμε τον πετροβολισμό και τον εγκλωβισμό των οπαδών μας πριν μερικά χρόνια στο γήπεδο σας; Να θυμηθούμε τις ζημιές που προκαλέσατε στους πανηγυρισμούς σας μετά το τέλος του αγώνα που έκρινε την θέση σας στην εξάδα, με την δική μας την πλευρά να δείχνει κατανόηση για την χαρά σας;  Ή ότι η έγνοια των οπαδών σας μετά το τέλος του Σαββατιάτικου αγώνα ήταν να βρίζουν το Πρόεδρό μας μπροστά στα μάτια σας, με εσάς απλούς θεατές; Όσον αφορά τις απειλές στον Πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο σας… για όνομα του Θεού. Το μόνο που τους ζητήθηκε ήταν να σεβαστούν την αγωνία των δικών μας ανθρώπων και να μην πανηγυρίζουν προκλητικά τα γκολ σας σε μια κερκίδα γεμάτη από οπαδούς του Εθνικού. Αν κατά την γνώμη σας αυτό ήταν απειλή, τότε τι να πούμε..  Συγγνώμη κ. Λάζο, αλλά και ο σεβασμός έχει τα όρια του.

3.    Πάμε και στην οικογένεια του κ. Φιλίππου... Σας καλούμε να μας ενημερώσετε ποια από τις τρεις κοπέλες της οικογένειας Φιλίππου σας απείλησε πριν ή κατά την διάρκεια του αγώνα και με ποιο τρόπο, για να πάρουμε κι εμείς τα κατάλληλα μέτρα εναντίον τους.

4.    Επίσης θα θέλαμε να μας ενημερώσετε τι ακριβώς σας μετέφεραν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας, αφού τόσο κατά τη διάρκεια όσο και στο τέλος του αγώνα τα άτομα της ομάδας σας που παρευρέθηκαν στην κεντρική κερκίδα συζητούσαν και συναναστρέφονταν με παράγοντες και το προσωπικό του Σωματείου μας σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

5.    Γιατί δεν αναφέρεστε και στην επίθεση από δικό σας μέλος και την προκλητική του στάση 15 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα κατά την έξοδό του από το γήπεδο ή μήπως δεν σας πληροφόρησαν ούτε και για αυτό; Γενικά, σας έχουν πληροφορήσει για κάτι ή το μυαλό σας ήταν μόνο στο να βγάλετε φωτογραφία τον κόσμο σας με το πανό, που τόσο κατακρίνατε, αλλά δεν διστάσατε να μπείτε στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα και να απαθανατίσετε;

6.    Θα έπρεπε να βρείτε άλλους τρόπους να φανατίσετε τον κόσμο σας και να τον κρατήσετε κοντά στην ομάδα σας χωρίς να εκθέτετε σωματεία και άτομα. Όσο συνεχίζετε να μιλάτε για το θέμα τόσο εκθίτεστε..

Και κάτι τελευταίο... Σε καμία περίπτωση δεν ευχηθήκαμε στη Νέα Σαλαμίνα να βρεθεί στην δεύτερη κατηγορία όπως εσείς το εκλάβετε. Εμείς εννοούσαμε ότι η προσπάθειά μας για παραμονή δεν σταματά εδώ. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για εσάς..

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα δικαστήρια.


Υ.Γ. Προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν απευθύνεται στην επίσημη Νέα Σαλαμίνα αλλά σε εσάς, κύριε Λάζο, προσωπικά.

Top