Απόψεις Λάζαρος Μαύρος Χρεοκοπημένοι στις… «διακοινοτικές λύσης»

Χρεοκοπημένοι στις… «διακοινοτικές λύσης»

Ο Λάζαρος Μαύρος είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Σημερινή και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ράδιο Πρώτο


Ασφαλώς η οικονομική χρεοκοπία, η υπαγωγή του κράτους υπό Τροϊκοκρατίαν και η υποταγή της κοινωνίας, κομματικώς αιχμάλωτης κι εξ αυτού ανήμπορης, στα διατάγματα της Τρόικας που το κράτος θεσπίζει ως νομοθεσία, προκάλεσαν την αυξανόμενη απέχθεια των πολιτών προς το κράτος. Οι πρωτοφανείς κατραπακιές που υπέστη σωρηδόν η κοινωνία, επί των διαδοχικών κυβερνήσεων Χριστόφια-Αναστασιάδη, από τον Όλεθρο στο Μαρί το 2011 ώς το Κούρεμα του 2013, οδήγησαν την πλειονότητα των πολιτών στη συνειδητοποίηση της συνολικής παρακμής του ισχύοντος πολιτεύματος της διεφθαρμένης Κομματοκρατίας & διαφθειρομένης κομματικής πελατείας.
 
Η απαξίωση των πολιτών προς όλους συλλήβδην τους θεσμούς, η κατάπτωση κάθε είδους εμπιστοσύνης κι η εξαφάνιση κάθε είδους περηφάνιας κι αυτοπεποίθησης ως προς το ανήκειν σ’ αυτό το κράτος, εμπέδωσαν τη βεβαιότητα ότι: Αυτό το κράτος, αυτό το πολίτευμα, αυτό το σύστημα εξουσίας δεν είναι δημοκρατία. Δεν δικαιούται καν να λέγεται δημοκρατία. Υπέκλεψε και σφετερίζεται, δολίως και ψευδώς, τ’ όνομα δημοκρατία, προκειμένου να κρύβει την αποκρουστικότητα της αθλίας ημών ρ-ε-π-π-ά-π-λ-ι-κ.
 
Αλλ' αυτό το παναθλίως παρηκμασμένο κράτος -σαν ντροπή βιωνόμενο καθημερινά απ’ τους πολίτες του- ονόματι Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται ταυτόχρονα, παλαιόθεν, ανέκαθεν και τώρα στο στόχαστρο των Τούρκων Κατακτητών. Οι οποίοι διαλαλούν κιόλας επισημότατα διεθνώς τον στόχο τους να το καταντήσουν «Εκλιπούσα ΚΔ». Και το σχέδιό τους να το υπαγάγουν καθ’ ολοκληρίαν υπό Τουρκική Συγκυριαρχία, ονόματι Διζωνικός Συνεταιρισμός Δύο Ίσου Καθεστώτος Συνιστώντων Κρατιδίων («πολιτειών»).
Σε «διακοινοτικές» συνομιλίες, με την πρωταίτια της σύνολης χρεοκοπίας Κομματοκρατία τών επί τούτου αγκαλιασμένων πρωτεύθυνων ΔηΣυ-ΑΚΕΛ. Που για να διαιωνίσουν τις Καρέκλες τους στην όποια φαντάζονται εξουσία, επιχειρούν να εξαπατήσουν, πρώτα την όση βολική κομματική πελατεία τους απέμεινε κι ύστερα το σύνολο της κοινωνίας - θύματός τους, ότι… θα της εξασφαλίσουν, δήθεν, «έκρηξη οικονομικής ανάκαμψης με τη λύση» (συνέντευξη Αναστασιάδη, Μεγ. Παρασκευή 10.4.2014 «Πολίτης»)...
 
Άρα και συνεπώς στους συνειδητούς και συνειδητοποιημένους πολίτες εναπόκειται ο συνολικός και συλλογικός αγώνας για την πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ως πολίτευμα - πραγμάτωση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ τής σύνολης κοινωνίας και ως διεκδίκηση απελευθέρωσης. Απελευθέρωσης και των σκλαβωμένων από τους Τούρκους εδαφών, ώστε να επιτευχθεί λύση δημοκρατίας, απελευθερωμένη από τη ρατσιστική και αντιδημοκρατική και ανελεύθερη και άδικη και αντιευρωπαϊκή και πρωτίστως ανθελληνική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία των Τούρκων Κατακτητών και των πρωταίτιων, υποταγμένων, Κομματαρχών.
 
Ερώτηση
Όταν ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού διαλαλεί εν απογνώσει δημοσίως ότι επίκειται αιματοχυσία λόγω ποδοσφαίρου, σκεφτήκατε μήπως ότι, πράγματι ο άνθρωπος, ειλικρινά και έντιμα, έχει κατατρομοκρατηθεί από τις προθέσεις και διαθέσεις κ.ο.κ. των μη ελεγχόμενων πλέον από το Κόμμα του οπαδών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κόμματος, έναντι ομοίων άλλων ομάδων;
 

Top