Απόψεις Λάζαρος Μαύρος Δικαιούνται να πανηγυρίζουν...

Δικαιούνται να πανηγυρίζουν...

Ο Λάζαρος Μαύρος είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Σημερινή και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ράδιο ΠρώτοΑντίθετα από τα κροκοδείλια δάκρυα, τα οποία χύνονται ασταμάτητα, απ’ τους δήθεν τεθλιμμένους δακρυρροούντες κομματάρχες, καλεσμένους των τηλεοράσεων, για το ρεκόρ αποχής στο 57,63%, μόνο πανηγυρισμοί αξίζουν για το επίτευγμά τους. Πανηγυρισμοί πρωτίστως στον ΔηΣυ και στο ΑΚΕΛ. Επειδή κατάφεραν τον μέγα άθλο, η πλειοψηφία των πολιτών, σχεδόν έξι στους δέκα, να τους αδειάζουν τη γωνιά. Να μην τους παρενοχλήσουν στην άσκηση της εξουσίας τους, στην κυβέρνηση, στη βουλή και στην Ολιγαρχική Κομματική τους Ηγετοκρατία.

Πανηγυρικό επίτευγμα: Περισσότεροι από τους μισούς ψηφοφόρους να αυτοκαταργηθούν ως πολίτες. Να μην ενοχλήσουν τα ανέκαθεν ποσοστά της Κομματοκρατίας τους. Να μην τιμωρήσουν τους κυβερνήσαντες και τους κυβερνώντες, για όσα έκαναν ή δεν έκαναν, για όσα θα κάνουν ή δεν θα κάνουν. Και, ακόμα πιο πρακτικά, να μην και κουράζουν τους καταμετρητές των ψήφων σε υπερωρίες για να μετράνε το σύνολο των ψηφοδελτίων που τύπωσαν για ολόκληρο το εκλογικό σώμα.

Δικαιούνται να πανηγυρίζουν: Οι κυβερνώντες του ΔηΣυ. Και οι κυβερνήσαντες του ΑΚΕΛ. Πέτυχαν να εκμηδενιστεί το 57,63% των ψηφοφόρων. Πέτυχαν να τους αναθέτει εν λευκώ και άνευ αντιρρήσεων την εξουσία για να κάμνουν ό,τι τους καπνίσει. Για ν’ αποφασίζει υπέρ τους, κατά πλειοψηφίαν, το 42,37% όπου βρίσκεται και η δικαιούμενη επίσης να πανηγυρίζει κομματική τους πελατεία.
- Η πλειοψηφία 57,63% αποφάσισε να είναι μόνο Φορολογούμενοι υπάκουοι υπήκοοι. Άλλοι ν’ αποφασίζουν, με πρώτους τον ΔηΣυ και το ΑΚΕΛ για λόγου της. Κι απ’ τις τσέπες της να χρηματοδοτεί τις λιμουζίνες και τις καρέκλες και τα τυχερά και τις μίζες και τις διαπλοκές και τις ματσαράγκες και τις ευνοιοκρατίες εκείνων που αναδεικνύει ξανά με τις ψήφους του το 42,37%.

Χθες ήταν η ευκαιρία των Ευρωεκλογών ο Κυρίαρχος Λαός, ως εκλογικό σώμα, ν’ αποφασίσει, για πρώτη φορά μετά τα όσα έχει υποστεί η Κύπρος από την καταστροφική χρεοκοπία, όπου την οδήγησαν οι κυβερνήσαντες του Χριστόφια - ΑΚΕΛ κι από το κούρεμα και την υποταγή στην Τροϊκοκρατία όπου την οδήγησαν οι κυβερνώντες του Αναστασιάδη - ΔηΣυ. Ο εν λόγω λαός αποφάσισε να υποταγεί στη μοίρα του, στην ήττα του και να αναδείξει ΚΑΙ με την αποχή του 57,63% και με την πλειοψηφία όσων ψήφισαν ότι, επιμένει να εμπιστεύεται πρώτον τον ΔηΣυ και δεύτερο το ΑΚΕΛ. Όλοι οι υπόλοιποι αποδείχθηκαν ανίκανοι, ανάξιοι κι ανεπαρκείς να μεταπείσουν την πλειοψηφία. Είχαμε και έχουμε την ηγεσία που μας αξίζει: Τέτοιος λαός, τέτοια κι η ηγεσία μας!

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Όλοι οι άλλοι, πλην των χθεσινών θριαμβευτών ΔηΣυ-ΑΚΕΛ, μήπως θα πρέπει από σήμερα να αποφασίσουν να διαλύσουν επιτέλους τα κόμματα, τα κομματίδια και τους σχηματισμούς τους, για να φτιάξουν αν μπορούν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάτι καινούργιο και προπάντων ΠΕΙΣΤΙΚΟ κι αν δεν τα καταφέρουν, τότε ο καθένας τους ν’ αποσυρθεί στην οριστική και τελεσίδικη πολιτική αποστρατεία;


Top