Απόψεις Λάζαρος Μαύρος Πέντε Άλφα και Ένα Ρο

Πέντε Άλφα και Ένα Ρο

Ο Λάζαρος Μαύρος είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Σημερινή και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ράδιο ΠρώτοΕδώ και 10ετίες, στην αρθρογραφία μας, επισημαίνουμε τα κυριότερα Πέντε απεχθή χαρακτηριστικά γνωρίσματα του σκληρού πυρήνα της τουρκογενούς Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Τα οποία, μετά την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αυξήθηκαν σε Έξι:

Δ. Δ. Ο. = (1) Άδικη (2) Ανελεύθερη (3) Αντιδημοκρατική (4) Ρατσιστική (5) Ανθελληνική (6) Αντι-Ευρωπαϊκή. Είναι στην κωδική μας συντομογραφία τα «5Α+1Ρ»: Πέντε Άλφα κι Ένα Ρο...

Ο τουρκικός σχεδιασμός των Τεσσάρων Άλφα και του Ενός Ρο, εκ προμελέτης ανέκαθεν στόχευε απ’ αρχής και υπηρετεί πρωτίστως και στο διηνεκές, ως μείζονα στόχο, το 5ο Άλφα: Τον Ανθελληνισμό. Εναντίον και σε βάρος των Ελλήνων στην Κύπρο, ένα προς ένα κι όλα μαζί τα υπόλοιπα «προσόντα» της ΔΔΟ:

1. ΑΔΙΚΗ, πρώτ’ απ’ όλα και περισσότερο απ’ όλους τους άλλους, σε βάρος των Ελλήνων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.

2. ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΗ, για ν' αποτρέψει την απελευθέρωση των σκλαβωμένων ελληνικών εδαφών της Κύπρου, την ανεμπόδιστη άσκηση όλων των ελευθεριών του λαού και των πολιτών και να απαγορεύει λύση ελευθερίας.

3. ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ για να καταργεί και ν’ αποκλείει τη θεμελιώδη δημοκρατική αρχή της πλειοψηφίας - μειοψηφίας, υποτάσσοντας το 82% της ελληνικής πλειονότητας στο 18% της τουρκικής μειονότητας.

4. ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ - εθνοτικού περιεχομένου απαρτχάιντ, με όρους άτεγκτου Δικοινοτισμού, για να μην υπάρξει ποτέ η πολιτική - πολιτειακή έννοια του ενός λαού με ελληνική πλειοψηφία.

5. ΑΝΤΙ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ για ν’ αποτρέψει την ισχύ κι εφαρμογή ανόθευτου, αρτιμελούς, άνευ παρεκκλίσεων κι ακρωτηριασμών του Ευρωπαϊκού Κεκτημένου.

6. Και όλ’ αυτά μαζί, για τον εξ’ αρχής πρώτιστο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ στόχο της ΔΔΟ: Να υποταχθούν οι Έλληνες Κύπριοι, να υποδουλωθεί ο Ελληνισμός, στην τουρκική βούληση.

Επειδή ακριβώς αυτός, ο Ανθελληνικός, ήταν πάντα ο κύριος στόχος της ΔΔΟ, γι’ αυτό και μονίμως οι ευπειθέστεροι εκ των Ε/κ ηγετών κήρυκές της, καλλιεργούν τις γνωστές πλέον νοοτροπίες αποκήρυξης της Μητέρας Ελλάδας και αποκοπής του Ομφάλιου Λώρου. Είναι η «λογική» του… «φταίνε εξ ίσου Ελλάδα, Τουρκία και Βρετανία, από τις οποίες πηγάζουν τα σημερινά μας προβλήματα», που είπε προχθές ο διζωνικότερος κ. Ν. Αναστασιάδης στη τουρκική «Σαμπάχ»…

ΕΡΩΤΗΣΗ 
Όταν όλος ο κόσμος πλέον, μετά από τα 13 χρόνια (2002-2015) της εξουσίας των Ισλαμιστών - Νέο-Οθωμανών στην Τουρκία, γνωρίζει τι εστί ο Νέο-Σουλτάνος Ερντογάν, πώς άραγε ηχεί στ’ αφτιά της Διεθνούς Κοινότητας το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της οσονούπω Εκλιπούσας, κατά τον Ερντογάν, Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ν. Αναστασιάδης, ομνύει στη «Σαμπάχ» ότι παραμένει ακραιφνής Ερντογαν-ιστής;
 


Top