Απόψεις Κωστάκης Αντωνίου Από ένωση αρχών, κατέστη ένωση ληστών

Από ένωση αρχών, κατέστη ένωση ληστών

O Kωστάκης Αντωνίου είναι αρθρογράφος στην εφημερίδα Σημερινή.Μετά την ετυμηγορία του βρετανικού λαού, για αποχώρηση της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της διάλυσης της κατ' ευφημισμόν ένωσης ευρωπαϊκών κρατών, η οποία, αφού καπηλεύθηκε τις ευρωπαϊκές αξίες, τις αρχές δικαίου, τα οράματα εκείνων που εμπνεύστηκαν τη δημιουργία της και την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, εξελίχθη τελικώς σε μία ένωση ληστών. Υπό τη μία και μόνη ηγεμονία της Γερμανίας και σε ένωση δύο ταχυτήτων, των πλουσίων χωρών οι οποίες κατέστησαν πλουσιότερες από τη ληστεία του πλούτου των μικροτέρων χωρών, οι οποίες αποτελούν τους πληβείους -καλύτερα σκλάβους- της Ευρώπης.

Αυτή η Ένωση, με τους σημερινούς ηγέτες, με τις σημερινές πολιτικές, κατέστη συνώνυμη με έναν οικονομικής μορφής ναζισμό, ο οποίος άπλωσε τα πλοκάμια του στις φτωχές χώρες της Ευρώπης και κατέστη εφιάλτης και μάστιγα για τους λαούς τους. Εκμεταλλευόμενη λάθη και παραλείψεις εθνικών κυβερνήσεων, πολιτικών, και εγκλήματα τραπεζιτών, η Ευρωπαϊκή Ένωση, αντί να επιδείξει αλληλεγγύη προς τους λαούς, κατέστη βασανιστής και αδίστακτος επικυρίαρχος.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι σημερινοί ηγέτες της και τα πειθήνια όργανά τους στις τοπικές κυβερνήσεις, επέστρεψαν την Ευρώπη στα πιο μαύρα χρόνια της ιστορίας της. Αποστράγγισαν τις εθνικές οικονομίες, προκάλεσαν διά της Τρόικας καταρρεύσεις εθνικών οικονομιών, δημιούργησαν εκατομμύρια ανέργους, αστέγους και πεινασμένους, έπνιξαν παιδιά στις θάλασσες, διέλυσαν την κοινωνική πρόνοια, επέβαλαν μία βάρβαρη νεοφιλελεύθερη πολιτική, η οποία συνιστούσε στην ουσία καταβολή φόρου υποτελείας των μικρών λαών, προκειμένου να γεμίσουν τα ταμεία τους η Γερμανία και οι πλουσιότερες χώρες.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ειδικότερα, κατέστη ο μεγαλύτερος εφιάλτης και διώκτης του Ελληνισμού τα τελευταία χρόνια. Εκμεταλλευόμενη τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας, της ανικανότητας των ηγεσιών του και τη δουλικότητα των κυβερνήσεών του, επέβαλε στην Ελλάδα ένα στυγνό μετα-αποικιακό ζυγό και επέστρεψε τον ελληνικό λαό, πολύ κοντά, στα μαύρα χρόνια της γερμανικής κατοχής. Σε συνεργασία με τα ντόπια καθεστώτα, διέλυσε ουσιαστικά, οικονομικά και κοινωνικά το ελληνικό κράτος, και το κατέστησε μίζερη οντότητα. Ο μισελληνισμός, ο οποίος επεκράτησε στα ηγετικά στρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των περισσοτέρων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, είναι άνευ προηγουμένου.

Στα καθ' ημάς επανελήφθησαν τα ίδια. Συνεργούσης της εγκληματικής διαχείρισης της οικονομίας από την κυβέρνηση του ΑΚΕΛ και των εγκληματικών ενεργειών των τραπεζιτών, και με συνέργεια του Νίκου Αναστασιάδη και του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε τη ληστεία των καταθέσεων, επέβαλε τροϊκανά Μνημόνια, και ενσυνείδητα, σκόπιμα και προσχεδιασμένα οδήγησε στην κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας. Δεν ήταν μόνο η οικονομική αρπαγή ο στόχος των Ευρωπαίων. Υπήρξαν πασιφανείς πολιτικοί στόχοι.

Διά της κατάρρευσης της ανθούσας κυπριακής οικονομίας και της εξουθένωσης του κυπριακού Ελληνισμού, αφαιρείτο το κύριο πλεονέκτημα της ελληνοκυπριακής πλευράς στις διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού. Διέλυσαν προσχεδιασμένα την οικονομία μας, προκειμένου ο κυπριακός Ελληνισμός να αποδυναμωθεί από το κυριότερο όπλο του και να ενδώσει σε όποια λύση τού επεβάλλετο. Και σε αυτήν την προσχεδιασμένη επιχείρηση συμμετείχαν ενεργά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, το κόμμα του και όλη η πλατφόρμα των λεγομένων ευρωπαϊστών.

Ο υπογράφων αισθάνεται ευτυχής, διότι διανοίγονται πλέον λεωφόροι για τη διάλυση αυτού του συνονθυλεύματος, το οποίο ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε χρόνο ανύποπτο είχα γράψει πως η απαρχή της καταστροφής μας ξεκίνησε με την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με το βλακώδες σλόγκαν πως η Ευρώπη θα καθίστατο, δήθεν, ο καταλύτης για δίκαιη λύση του κυπριακού προβλήματος. Και τελικά η Ε.Ε. κατέστη ο φανατικότερος υποστηρικτής του ρατσιστικού σχεδίου Ανάν, και αύριο θα καταστεί ο σθεναρότερος υποστηρικτής της τουρκικής λύσης την οποία θα αποδεχθεί η ηγεσία.

Με την ένταξη στην Ε.Ε. αποδεχθήκαμε την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στα φράγκικα κέντρα εξουσίας των Βρυξελλών, απεμπολήσαμε το σύστημα μικτής οικονομίας, με το οποίο δημιουργήσαμε δύο οικονομικά θαύματα, και έχουμε καταστεί υπηρέτες του κάθε Ντράγκι, του κάθε Γιούνκερ, του κάθε Ντάισελμπλουμ και της κάθε σχιζοφρενικής πολιτικής που αποφασίζουν οι Βρυξέλλες.

Με την εγκληματική συνέργεια της Κυβέρνησής μας και των παρακλαδιών της...


Top