Γιάννος Παπαϊωάννου Νέο ΕΠΟΣ, νέα πρόκληση!

Νέο ΕΠΟΣ, νέα πρόκληση!Νέο ΕΠΟΣ για τον ΑΠΟΕΛ. Νέες συγκινήσεις και νέα περηφάνια. Ο Θρύλος της Κύπρου ξεπέρασε ξανά τα όριά του, όπως έπραξε το 2012. Τώρα έχει, πλέον, την πρόκληση να το επαναλάβει και να βρεθεί αυτήν τη φορά στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Και η επιτυχία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη διότι εκτός δεν άφησε καμία τυχαία ομάδα αλλά την Αθλέτικ Μπιλμπάο της Primera Division, με προϋπολογισμό άνω των 80 εκατομμυρίων ευρώ. Τέτοιες επιτυχίες είναι άξιες θαυμασμού. Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ έγινε αντικείμενο σχολιασμού σε όλη την Ευρώπη. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πλέον ομάδα με ευρωπαϊκή στόφα, κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν αρκείται μόνο στις κατακτήσεις τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις. Υπάρχει πλέον το μεγάλο κίνητρο, που είναι η διάκριση στην Ευρώπη. Είναι κάτι που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών του, με τη συγκινητική συμπαράσταση του υπέροχου κόσμου του. Αυτό που πετυχαίνει ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι τυχαίο. Ο ΑΠΟΕΛ ποτέ δεν σταματά, δεν εφησυχάζει και κτίζει για το επόμενο ΕΠΟΣ.

Name

Οι συνεχόμενες κατακτήσεις τίτλων και η παρουσία στους ομίλους τα τελευταία χρόνια είναι ένα δείγμα γιατί ο ΑΠΟΕΛ ξεχωρίζει. Οι επιτυχίες στην Ευρώπη και τα έσοδα που έρχονται στο ταμείο κάνουν τον ΑΠΟΕΛ, κάθε χρόνο, πιο ισχυρό. Η μεγαλύτερη, όμως, κληρονομία για τον ΑΠΟΕΛ είναι ότι ξέφυγε πλέον από τα όρια της Κύπρου. Κανείς δεν ξέρει μέχρι πού μπορεί να πάει φέτος η βαλίτσα. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στον Μάρτιο θα βλέπουμε την ομαδάρα του Κρίστιανσεν στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Από τον ΑΠΟΕΛ, όλα να τα περιμένεις.
Το σίγουρο είναι ότι οι ΑΠΟΕΛίστες βρίσκονται στους εφτά ουρανούς. Ανυπομονούν να δουν μέχρι πού φτάνουν τα όρια της ομάδας τους. Αυτό ισχύει και για τους αγνούς φιλάθλους των υπόλοιπων ομάδων. Διότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι καμάρι μόνο των φίλων του, αλλά ολόκληρης της Κύπρου. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Κύπρου στο εξωτερικό. Η ομάδα που κερδίζει βαθμούς για την Κύπρο.
Μπράβο, λοιπόν, στον ΑΠΟΕΛ που μας έκανε ξανά περήφανους. Ο Θρύλος μπορεί και πλέον είναι έτοιμος για τη νέα του πρόκληση. Στον δρόμο του θα βρεθεί η Άντερλεχτ και θα δώσει τη μάχη του,  όπως πάντα.

 


Top