Γιάννος Παπαϊωάννου Το χρυσό deal

Το χρυσό dealΣτον ΑΠΟΕΛ θα μπορούσαν μέχρι τώρα να παραχωρούσαν αν ήθελαν τον Πιέρο Σωτηρίου. Όμως δεν βιάζονται αλλά ούτε αγχώνονται! Παράλληλα θεωρείται απαραίτητος στην προσπάθεια της ομάδας για να φτάσει στον πέμπτο σερί τίτλο πρωταθλήματος.

Όμως το κυριότερο ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι το μετεγγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι καλύτερο από αυτό του Ιανουαρίου. Ήδη ο νεαρός άσος έδειξε ποιος είναι, δεν είναι άγνωστος. Αυτό το κατάφερε με την αξία του, κυρίως με την παρουσία του στην Ευρώπη. Φυσικά και με την εκπληκτική του παρουσία στο εγχώριο πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο που είναι στο μικροσκόπιο κάποιων ευρωπαϊκών ομάδων και πολύ πιθανόν θα αυξηθούν. Στον ΑΠΟΕΛ αναμένουν ότι το καλοκαίρι θα είναι αρκετά «θερμό» για τον Κύπριο άσο. Εκεί θα επικεντρωθούν για το χρυσό deal, διότι θα είναι αρκετοί οι «μνηστήρες» που θα «σφαχτούν» για τον Πιέρο Σωτηρίου.

Name
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να γίνει και από πού μπορεί να έρθει η πρόταση. Τώρα έγινε και της μόδας να έρχονται προτάσεις και από χώρες που δεν φημίζονται για το πρωτάθλημά τους,  αλλά πληρώνουν αδρά (π.χ Κορέα). Το σίγουρο ένα είναι. Αυτός που θα δώσει τα περισσότερα, θα τον πάρει. Όλα έρχονται με την ώρα τους. Το πιο σημαντικό είναι όχι μόνο ο ΑΠΟΕΛ να βάλει τα εκατομμύρια στο ταμείο του, αλλά και ο ποδοσφαιριστής να βρει τον ιδανικό νέο σταθμό της καριέρας του. Το σίγουρο είναι ότι θα βγουν κερδισμένοι και οι δύο. Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο καθοριστική. Ο ΑΠΟΕΛ σε λίγες μέρες θα αναμετρηθεί με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Πιέρος θα έχει ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία. Εκεί που «αρκετά μάτια» θα κοιτάζουν.
Όπως λέμε στην Κύπρο «τα μακρά κοντά έγιναν». Σύντομα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε, λοιπόν, ότι η κίνηση που έκανε πριν λίγα χρόνια να πάρει τον Πιέρο από τον Ολυμπιακό, ήταν μια από τις καλύτερες κινήσεις που έκανε διαχρονικά. Αυτό είναι ένα παράδειγμα τόσο για τον ΑΠΟΕΛ, όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες. Υπάρχει και στην Κύπρο χρυσάφι. Όμως θα πρέπει να το βρεις και το αξιοποιήσεις.

 


Top