Γιάννος Παπαϊωάννου ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ!

ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ!Θρύλος είναι ο ΑΠΟΕΛ. Έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα,  στην τρισένδοξη ιστορία του. Το έπος του 2012 είχε συνέχεια. Ο ΑΠΟΕΛ είναι το καμάρι της Κύπρου και βεβαίως ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας είναι περήφανος για τα επιτεύγματα της ομάδας του.

Name

Ο ΑΠΟΕΛ  είναι στους 32 και  πάει για το επόμενο βήμα. Ο ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει. Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ και άπλα επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο, γιατί είναι Κυρίαρχος εδώ και χρόνια στην Κύπρο. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ανωτερότητα αυτού του συλλόγου. Η σωστή και επαγγελματική δουλειά σε όλους τους τομείς, φέρνει τα αποτελέσματα. Παίκτες, προπονητές έρχονται και φεύγουν όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι εκεί και γίνεται ακόμη πιο ισχυρός. Αυτό σημαίνει  ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε άλλο επίπεδο.  Απέναντι στον Ολυμπιακό , ο ΑΠΟΕΛ ήταν συγκλονιστικός και τερμάτισε πανάξια στην πρώτη θέση του ομίλου. Γονάτισε δυο φορές τον κυρίαρχο Ολυμπιακό,  που σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά.

Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε αυτή την ομάδα, που κρατά ψηλά την σημαία και της Κύπρου. Ευχόμαστε καλή κλήρωση και πρόκριση στους 16. Γιατί όχι; . Ο Θρύλος της Κύπρου μπορεί...


Top