Γιάννος Παπαϊωάννου Ο ΑPOEL NICOSIA

Ο ΑPOEL NICOSIAΟ ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να γράφει ιστορία. Τότε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς όταν έκανε κάτι το εξωπραγματικό όταν βρέθηκε στα  προημιτελικα  του Τσάμπιονς Λίγκ.

Φαίνεται ότι αυτός  ο άθλος δεν θα είναι ο τελευταίος. Ο ΑΠΟΕΛ πάει  τώρα και  για άλλα με τον Τόμας Κρίστιανσεν . Είναι μια ανάσα πλέον για την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λίγκ. Αυτός θα είναι ένας ακόμη άθλος και βεβαίως  θα κρατήσει ψηλά και την σημαία της Κύπρου. Ναι δίκαια ο ΑΠΟΕΛ χαρακτηρίζεται ως καλύτερος πρεσβευτής του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο ΑPOEL NICOSIA είναι πλέον πασίγνωστος στην Ευρώπη. Ομάδα με στόφα ευρωπαϊκή και  με νοοτροπία νικητή. Δεν είναι τυχαία  όλα αυτά. Ο ΑΠΟΕΛ πέραν από την ποιότητα έχει  κέρδος την νοοτροπία.  Μπορεί να αλλάζουν παίκτες και προπονητές , όμως ο ΑΠΟΕΛ παραμένει εκεί και ψηλά , ψηλότερα ο Θρύλος , όπως λέει και ο ύμνος του.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι λίγο πράγμα οι τρεις νίκες στον όμιλο. Δεν ξέρουμε μέχρι που θα πάει η βαλίτσα όμως  το σίγουρο είναι ότι στον ΑΠΟΕΛ μπορούν να ονειρεύονται και για τον επόμενο άθλο...


Top