Γιάννος Παπαϊωάννου Που πάει η Ανόρθωση;

Που πάει η Ανόρθωση;Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ανόρθωση παραπαίει. Τα λάθη κάθε χρόνο επαναλαμβάνονται. Ο σύλλογος δεν μπορεί να ορθοποδήσει.

Κάποτε η Ανόρθωση έβγαζε αισθήματα περηφάνιας για τον κόσμο της. Τώρα μιζέρια και απογοήτευση. Το χειρότερο είναι ότι  ιστορικός σύλλογος της Αμμόχωστου,  δεν μπορεί να βρει τον δρόμο του.  Οι λόγοι είναι αυτονόητοι. Παίρνονται λανθασμένες αποφάσεις, για το ότι έχει σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι θα πρέπει επιτέλους να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα που θα είναι δίπλα στον Χρίστο Πουλλαϊδη που θα τον συμβουλεύουν και θα τον καθοδηγούν. Λανθασμένες επιλογές τεχνικών, τεχνικών διευθυντών , που συνεπάγεται ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο και στις επιλογές ποδοσφαιριστών. Τρανό παράδειγμα η φετινή σεζόν. Ίσως να κτίστηκε η χειρότερη Ανόρθωση των τελευταίων χρόνων. Είναι βασανιστικό αυτό, διότι είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να αρχίσει το κτίσιμο ξανά από την αρχή. Όλα αυτά σε μια ομάδα που ξέχασε στο τι θα πει τίτλος από το 2008 , όταν τότε έγραψε την πιο χρυσή σελίδα στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου με την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

Ας το ψάξουν στην Ανόρθωση. Δεν είναι τυχαίο αυτό που συμβαίνει. Η Ανόρθωση δεν μπορεί να αλλάξει το DNA της. Ο ρόλος του κομπάρσου,  δεν της πάει και πληγώνει πάρα πολύ. Όσο όμως παραμένει αβοήθητη η κατάσταση, δύσκολα θα αλλάξει το σκηνικό.

 


Top