Γιάννος Παπαϊωάννου Αλωνεύτης: Δεν είναι ο τελευταίος τροχός της άμαξας

Αλωνεύτης: Δεν είναι ο τελευταίος τροχός της άμαξαςΗ διοίκηση του ΑΠΟΕΛ καλά κάνει να ξεκαθαρίσει,  οριστικά την περίπτωση του Στάθη Αλωνεύτη. Καθημερινά πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον άλλων ομάδων , από τη στιγμή που ο Τόμας Κρίστιανσεν τον άφησε στο περιθώριο, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στον αγώνα του Σούπερ Κάπ .

Name

Έχουμε την εντύπωση όμως ότι ένας Στάθης Αλωνεύτης , δεν μπορεί να μην υπολογίζεται από τον κάθε προπονητή. Να το θέσουμε διαφορετικά. Ο κάθε προπονητής , θα ήθελε ένα Στάθη Αλωνεύτη στην διάθεση του. Πρώτο είναι σωστός επαγγελματίας , δεύτερο δεν ξέχασε την μπάλα που ξέρει και τρίτο στην μέρα του μπορεί να σηκώσει μια ομάδα πάνω του. Μπορεί να μπήκε στο 33ο έτος της ηλικίας του , όμως έχει πολλά ακόμη να προσφέρει.

Απλά καλά θα είναι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ , να το ξεκαθαρίσει μια και καλή. Διότι είναι άσχημο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να ακούγεται το όνομα του για ενδιαφέρον άλλων ομάδων, ενώ είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι και κανένας τυχαίος. Αλλά ο Στάθης Αλωνεύτης. Δεν και είναι ο τελευταίος τροχός της άμαξας


Top