Γιάννος Παπαϊωάννου Πανάξιος Πρωταθλητής

Πανάξιος ΠρωταθλητήςΟ ΑΠΟΕΛ κέρδισε την ΑΕΚ στο πιο κρίσιμο αγώνα  της χρονιάς και αναδείχθηκε μαθηματικά πρωταθλητής. Με αυτή τη νίκη που πέτυχε απόδειξε για ακόμη μια χρονιά,  γιατί είναι συλλέκτης τίτλων.

Name

Αυτό ήταν το 25ο στην τρισένδοξη ιστορία του και το τέταρτο στη σειρά. Το D.N.A του πρωταθλητή είναι κάτι που σπρώχνει τους ''γαλαζοκίτρινους'' τα τελευταία χρόνια,  στις κατακτήσεις πρωταθλημάτων, Έγινε πλέον συνήθεια και εξάρτηση ότι η κάθε χρονιά θα πρέπει να τον βρίσκει και πρωταθλητή. Αυτή ήταν η διαφορά του απο την ΑΕΚ. Διότι και η ομάδα της Λάρνακας είχε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ. Όμως της λείπουν οι εμπειρίες  και αυτό τις στοίχισε. Έχασε στα τελευταία δύο παιχνίδια απο τον ΑΠΟΕΛ και ήταν τα καθοριστικά για να σπρώξουν τον ΑΠΟΕΛ στον τίτλο. Παράλληλα ο ΑΠΟΕΛ  έδειξε ξανά ότι μέσα στις ''φουρτούνες'' μπορεί να γίνει ακόμη πιο ισχυρός.

Όμως  και φέτος έγιναν πάρα πολλά λάθη, τα οποία στο τέλος της ημέρας , δεν στοίχισαν. Είναι όμως κάτι που το παραδέχονται στον ΑΠΟΕΛ και ειδικά ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης και αυτό είναι σημαντικό. Ναι μεν πρωταθλητές, όμως η αυτοκριτική είναι αναγκαία.

Ο στόχος  για τον ΑΠΟΕΛ πλεόν είναι να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις , ώστε να κουνήσει ξανά σεντόνι στο Γ.Σ.Π. Είναι κάτι που το θέλουν όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες , άλλα και το Κυπριακό ποδόσφαιρο


Top