Γιάννος Παπαϊωάννου Και ο Τιμούρ θα αρχίσει να κρίνεται

Και ο Τιμούρ θα αρχίσει να κρίνεταιΠέρασε ο καιρός του Πασιέντσια, ενώ είναι γνωστό ότι φέτος έγινε πολύ κακός προγραμματισμός απο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας τον Γκουστάβο Μαντούκα.

Όμως ο ΑΠΟΕΛ  παραμένει  η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ και με το περισσότερο βάθος. Για αυτό ο Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να βρεί την άκρη ώστε ο ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστεί πολύ διαφορετικός στη συνέχεια τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις και στην ευρώπη. Άλλωστε για αυτό ανάλαβε τον ΑΠΟΕΛ. Αυτός ήταν και ο λόγος που η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τον εμπιστεύτηκε στον πάγκο της ομάδας.  Απο εδώ και πέρα θα κρίνεται και ο κ Κετσπάγια . Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει αρκετή δουλειά να κάνει. Οι προκλήσεις είναι ενώπιον του. Συνέχεια στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα και βεβαίως δυο νίκες με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο ΑΠΟΕΛ έχει την ποιότητα και την εμπειρία. Για αυτό ο Τιμούρ θα πρέπει άμεσα να βάλει την σφραγίδα του. Πάντα θα υπάρχουν οι τραυματισμοί κάτι που υπήρχε και στα προηγούμενα χρόνια. Όμως  ο ΑΠΟΕΛ έπαιζε μπάλα και έβγαλε την εικόνα που ήθελε ο κόσμος του.

Name

Απο εδώ και πέρα ειδικά σε μια μεγάλη ομάδα,  όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία. Όσο για την διοίκηση και τον κ Μαντούκα επιβάλλεται να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Διότι αυτό που έγινε φέτος στον ΑΠΟΕΛ  δεν έχει προηγούμενο. Πήγαν τζάμπα λεφτά στον κάλαθο των αχρήστων μετά τα εγκληματικά λάθη που έγιναν και θα υπάρξει συνέχεια τον Ιανουάριο όταν κάποιοι απο το ρόστερ θα αποδεσμευτούν.

Το σίγουρο είναι ότι αρέσουν  τα δύσκολα στον Τιμούρ που είναι δεδομένο ότι θα δουλέψει σκληρά ώστε ο ΑΠΟΕΛ να βρεί την ταυτότητα του. Ειδικά στον ψεσινό αγώνα δεν είχε αρχή ούτε τέλος. Τίποτα δεν δούλεψε σωστά.


Top