Γιάννος Παπαϊωάννου Κάποιοι θα ψάχνουν για ομάδα

Κάποιοι θα ψάχνουν για ομάδαΕίναι δεδομένο ότι τον Ιανουάριο κάποιοι ποδοσφαιριστές στον ΑΠΟΕΛ , θα ψάξουν για το επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Μετά τον κακό προγραμματισμό που έχει γίνει,  δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια θα προχωρήσει  σε διορθωτικές κινήσεις.

Name

Αυτό συνεπάγεται με διακοπή συμβολαίων και την απόκτηση άλλων ποδοσφαιριστών. Είναι ίσως ρεκόρ για τον ΑΠΟΕΛ να γνωρίζουν απο  την 4η αγωνιστική ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν μπορουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες της ομάδας. Αυτό  όμως δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου. Πρέπει να προβληματίσει και χωρίς συναισθηματισμούς να παρθούν σημαντικές αποφάσεις,  για να μην υπάρξει ξανά αυτή η απελπιστική κατάσταση. Είναι λυπηρό ο ΑΠΟΕΛ με αυτή την οικονομική άνεση να μην μπορεί να ολοκληρώσει ένα σωστό προγραμματισμό. Πάντα θα υπάρχουν τα λάθη. Όχι όμως σε αυτό τον βαθμό.

Ο Τιμούρ  είμαστε σίγουροι ότι ήδη πήρε τις αποφάσεις του και άμεσα την κατάλληλη στιγμή θα  κάνει αυτά που πρέπει. Επι του παρόντος θα πορευτεί με αυτούς που έχει.


Top