Γιάννος Παπαϊωάννου Πάλι θα τρέχει η Ομόνοια;

Πάλι θα τρέχει η Ομόνοια;Όντως η Ομόνοια στο ντέρμπι με την Ανόρθωση πραγματοποιήσε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση. Άξιζε να πάρει τη νίκη , όμως ο Κόπριβετς δεν το επέτρεψε. Το ζητούμενο όμως για τους ''πράσινους'' είναι να φτάνουν στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές ήδη έχουν  απωλέσει   εφτά βαθμούς. Μπορεί να υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη στο πρωτάθλημα , όμως παράλληλα  απο νωρίς μπήκε στην πρίζα. Αυτό σημαίνει ότι η Ομόνοια απο εδώ και πέρα δεν θα έχει την πολυτέλεια για νέες απώλειες,  διότι πλέον θα γίνουν πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Τα ίδια έκανε και στην περσινή σεζόν. Στον Ά γύρο ήταν μέτρια και στον β γύρο έκανε πορεία πρωταθλητισμού. Στο τέλος πλήρωσε τις απώλειες του Α' γύρου.

Name

Συμπέρασμα είναι ότι η Ομόνοια  θα πρέπει απο εδώ και πέρα να παίρνει τα αποτελέσματα, να έχει σταθερή πορεία διότι  θα είναι ορατό το ενδεχόμενο να τρέχει πάλι. Διότι όταν έχασε ήδη εφτά βαθμούς  με το ξεκίνημα,  θα πρέπει στη συνέχεια να έχει αλάνθαστη πορεία. Διότι αν γίνει το αντίθετο θα μείνει πολύ νωρίς πίσω και θα είναι ότι χεριρότερο. Δεν ξέρουμε πόσο εφικτό είναι αυτό να γίνει. Όμως πρέπει να γίνει πριν είναι πολύ αργά. 

Όταν είσαι στην Ομόνοια δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος απο μια καλή εμφάνιση . Η νίκη πάντα θα είναι μονόδρομος, όπως και οι τίτλοι και οι διακρίσεις. Μόνο με αυτή τη νοοτροπία θα προχωρήσει μπροστά η Ομόνοια. Αυτό άλλωστε θέλει και  ο κόσμος. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ουσιαστικά αυτό που λέμε είναι το D.N.A της Ομόνοιας. 

Ο Κώστας Καϊάφας καλείται να  οδηγήσει την Ομόνοια στο δρόμο των επιτυχιών. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Απο εδώ και πέρα δεν θα είναι αρκετές οι καλές παρουσίες αλλά τα αποτελέσματα

 


Top