Γιάννος Παπαϊωάννου Ο παικταράς Καβενάγκι

Ο παικταράς ΚαβενάγκιΟ Καβενάγκι επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι ο ΑΠΟΕΛ  βρήκε  τον ιδανικό του γκολτζή. Μέσα σε λίγα λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια με Πάφο και ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει τρία τέρματα.

Η αξία του είναι γνωστή και απλά τώρα  αποδεικνύει ότι έχει πάρα πολλά να προσφέρει στον ΑΠΟΕΛ και γενικά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Έχουμε την εντύπωση ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει όλα τα φόντα να φτάσει σε μεγάλο αριθμό τερμάτων στο  φετινό πρωτάθλημα και βεβαίως  θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για να παραμείνει στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Όταν η μπάλα έρθει στο μέρος του , μέσα στην περιοχή , δύσκολα  χάνει την ευκαιρία. Επιθετικός ολκής , με τεράστιες εμπειρίες, Στο πρωτάθλημα  όταν θα είναι 100% έτοιμος είναι δεδομένο ότι θα κάνει την μεγάλη διαφορά. Διότι δεν είναι απλά ένα καλός επιθετικός. Είναι παικταράς και το γεγονός ότι αγωνίζεται στην Κύπρο είναι μεγάλη υπόθεση.

Name

Το μεγάλο όμως στοίχημα για τον Καβενάγκι θα είναι άλλου. Στην ευρώπη και στην πρόκληση για την πρόκριση στους 32. Εκεί θα πρέπει να δείξει την αξία του και να σπρώξει τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό περιμένουν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ και όλοι όσοι είναι στην ομάδα. Λογικά με την Σάλκε ο Τιμούρ δεν θα τον αφήσει στον πάγκο. Τέτοια παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες

 


Top