Γιάννος Παπαϊωάννου 50.000 ευρώ και τι έγινε;

50.000 ευρώ και τι έγινε;Το ποσό των 50.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για το άναμμα φωτοβολίδων στον αγώνα με την Μπαρσελόνα. Υπήρχε τόση ανάγκη να ανάψουν αυτές οι φωτοβολίδες για 1-2 λεπτά;  Σκεφτήκατε με 50.000 ευρώ τι μπορεί  να κάνει κάποιος; Δυστυχώς υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν ευρώ  για να αγοράσουν τα απαραίτητα και όμως για μια ώραια ατμόσφαιρα , πετάμε 50.000 ευρώ στο κάλαθο των αχρήστων. Είναι παράλογο διότι γνώριζαν  ότι η διοίκηση  του ΑΠΟΕΛ θα πλήρωνε κάποιο χρηματικό  πρόστιμο.

Name

Με 50.000 ευρώ ξέρετε πόσες οικογένειες και ποσα μικρά παιδιά θα ζούσαν καλύτερα; Αν ήμασταν σε περίοδο ευμάριας , πιθανό να το περνούσαμε στο ντούκου. Όμως τέτοιες εποχές είναι προκλητικό να πάνε χαμένες τόσες χιλιάδες ευρώ.

Μπορεί κάποιοι να μην κατανοήσουν το σκεπτικό μας. Δεν θα έχουν και άδικο. Η τοποθέτηση μας δεν έχει να κάνει για τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ ή την ενέργεια των οργανωμενων. Αλλα για το συγκεκριμένο ποσό , που θα πάει χαμένο, χωρίς κάποιο λόγο. 

Ήταν ώραια η λάμψη των φωτοβολίδων και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε... όμως  , θα πρέπει να υπάρχει λογική πριν απο κάθε ενέργεια.

 

 

 


Top