Γιάννος Παπαϊωάννου Συμβόλαιο ''ζωής'' στον Ατόρνο!

Συμβόλαιο ''ζωής'' στον Ατόρνο!Ο ποδοσφαιριστής που ουσιαστικά κράτησε τον ΑΠΟΕΛ στην υπόθεση τίτλος είναι ο Άλντο Ατόρνο. Ο Παραγουανός επιθετικός ο οποίος ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του , το οποίο τον κράτησε για ένα χρόνο μακριά απο τους αγωνιστικούς χώρους , έδειξε το πείσμα και τη διάθεση του απο τον αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα. Φυσικά τότε  τα τέρματα που πέτυχε σε ένα αγώνα ρουτίνας δεν τα έβαλαν αρκετοί  υπόψη. Όμως έδειξε ότι η περσινή του επίδοση δεν ήταν και τόσο τυχαία. Ο Άλντο απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει τις ικανότητες του σκόρερ. Η έμπνευση του Δώνη , έπιασε τόπο και ο Ατόρνο τον δικαίωσε με το χρυσό τέρμα που πέτυχε.

Name

Έχουμε την άποψη οτι ο Παραγουανός θα πρέπει να συνεχίσει(*εχει και για τον επόμενο χρόνο) και άλλα χρόνια στον Αρχάγγελο. Έχει πάρα πολλά να προσφέρει. Ο κόσμος τον έχει στην καρδιά του και το ονόμα του , έγινε σύνθημα.

''Συμβόλαιο ζωής''  , λοιπόν στον Άλντο Ατόρνο....διότι εκεί που κανείς δεν ήξερε αν θα μπορούσε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο απέδειξε πόσο μαχητής είναι....

 


Top