Γιάννος Παπαϊωάννου Ανεξήγητη αγωνιστική συμπεριφορά

Ανεξήγητη αγωνιστική συμπεριφοράΠρόκειται για ανεξήγητη αγωνιστική συμπεριφορά , κάτι που σπάνια παρουσιάζεται στον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα είναι κάτι που θα προβληματίσει,  όταν θα φτάσει η ώρα της αυτοκριτικής. Ό ΑΠΟΕΛ κατάφερε με την παρουσία του Γιώργου Δώνη να σώσει τη χρονιά όταν ήταν στο -8 απο την κορυφή. Μάλιστα έφτασε στο αήτητο  σερί των 23 αγωνιστικών . Το αποκορύφωμα ήταν όταν επικράτησε της ΑΕΛ με 3-0 στο ντέρμπι κορυφής και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΑΠΟΕΛ έδειχνε παθιασμένος , αποφασιστικός και με τον κόσμο στο πλευρό του για να φτάσει στο back2back μετά απο αρκετές δεκαετίες. Άλλωστε είναι το μόνο μειονέκτημα που διατηρούν οι ''γαλαζοκίτρινοι'' με σύγκριση τις επιτυχίες που πέτυχαν τα τελευταία χρόνια με τις κατακτήσεις τίτλων και με τον άθλο που έκαναν στην ευρώπη.

Name

Το πάθος και η αποφασιστικότητα, μετατράπηκε σε άγχος. Παίκτες κλειδιά ήταν στη σκιά του εαυτού τους, ο Γιώργος Δώνης υπέπεσε σε τραγικά λάθη στο κοουτσάρισμα και όλα τινάχθηκαν στον αέρα!. Ήρθαν οι δυο σερί ήττες απο Ερμή και Απόλλωνα και ουσιαστικά οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ,  είπαν αντίο στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι συνηθισμένο κάτι τέτοιο στον ΑΠΟΕΛ και βεβαίως είναι κάτι που θα απασχολήσει την διοικηση Πετρίδη,  γιατί το πάθος για τον τίτλο στην πιο κρίσιμη καμπή , έφερε τον κατήφορο και βεβαίως την απώλεια του τίτλου.

Η κατάκτηση της 2ης θέσης και του Κύπελλου είναι πλέον τα μοναδικά κίνητρα για τους ''γαλαζοκίτρινους''. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει.....Ο ΑΠΟΕΛ  να αλλάξει άρδην το αγωνιστικό του πρόσωπο για να μην τα χάσει όλα.


Top