Γιάννος Παπαϊωάννου Να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες

Να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρεςΔεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο νέος μας ομοσπονδιακός Πάμπος Χριστοδούλου θα έχει δύσκολη αποστολή αφού ο πρώτιστος  στόχος είναι η Εθνική μας να ξεφύγει απο την μετριότητα. Δεν ξέρουμε αν θα το πετύχει, ο χρόνος θα το δείξει. Όμως κρατάμε την θετική ενέργεια απο τον Κύπριο τεχνικό και απο τον στενό του συνεργάτη Μιχάλη Κωνσταντίνου που κατά την άποψη μας είναι μεγάλο κεφάλαιο και αυτός στην νέα προσπάθεια που θα γίνει. Οι δηλώσεις τους ξεφεύγουν απο την μιζέρια που επικρατεί τα τελευταία χρόνια και στέλνουν το μήνυμα ότι θα το παλέψουν ώστε η Εθνική μας να βρεί την ταυτότητα της. Δεν είπαν μεγάλα λόγια , όμως παράλληλα  έκαναν τοποθετήσεις που στέλνουν το μήνυμα στους διεθνείς μας ότι είναι ικανοί για να δώσουν κάτι περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο.

Name

Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ξεκάθαρο ότι πρώτο του μέλημα είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να αγαπήσουν την Εθνική και να τα δίνουν όλα για όλα στο γήπεδο. Να βγάζουν το απαιτούμενο πάθος όπως πράττουν όταν αγωνίζονται στις ομάδες τους. Απο εκεί και πέρα αν το πετύχει αυτό τότε , η Εθνική θα κάνει το βήμα παραπάνω.

Μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Διότι η Εθνική μας είναι σε καλά χέρια. Πρέπει όλοι να κρατήσουμε αυτή την θετική ενέργεια. Τώρα το τι θα γίνει στην πράξη , θα το δούμε και θα το κρίνουμε.

 


Top