Γιάννος Παπαϊωάννου Σαν κατάρα απο το 2008

Σαν κατάρα απο το 2008Ο χρόνος σταμάτησε στην Ανόρθωση στην περίοδο 2007-08 όταν ο σύλλογος κατέκτησε τον τελευταίο τίτλο πρωταθλήματος και όταν  έγραψε την πιο χρυσή σελίδα της όταν προκρίθηκε στους ομίλους του champions League και έγινε η πρώτη Κυπριακή ομάδα που το πέτυχε. Ακολούθως διαδραματίστηκαν τα θλιβερά γεγονότα που δεν είναι ανάγκη να τα επαναλάβουμε. Απο τότε το ιστορικό σωματείο της Αμμοχώστου δεν βρήκε την ηρεμία του. Άλλαξαν διοικήσεις, προπονητές, ποδοσφαιριστές και όμως ακόμη δεν κατάφερε να βρεί τον δρόμο της. Μάλιστα η Ανόρθωση μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις και στις ευρωπαϊκες της υποχρεώσεις, με τα τραγικά λάθη που έγιναν σε όλους τους τομείς οδήγησαν τον σύλλογο στον κατήφορο και στο οικονομικό τομέα.

Name

Η Ανόρθωση έφτασε στο χείλος του γκρεμού και αν δεν παρθούν σωστές αποφάσεις , ίσως να κινδυνεύσει και η βιωσιμότητα του συλλόγου κάτι που το παραδέχονται όλοι μέσα στην Ανόρθωση.

Πιστεύουμε ότι το πιο σοβαρό πρόβλημα στην Ανόρθωση είναι ότι δεν υπάρχει συσπείρωση δυνάμεων. Κάθε χρόνο κάποιος έχει τις ευθύνες, ο κόσμος τα έχει με όλους και μέσα σε αυτό το τεταμένο κλίμα αντι να διορθώνονται τα κακώς έχοντα, γίνονται ακόμη πιο τραγικά.

Η Ανόρθωση έφτασε στον πάτο. Ο κόσμος θα πρέπει να κατανοήσει ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να ενώσει δυνάμεις και στηρίξει τη διοίκηση και την ομάδα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Το να αποχωρήσει η νυν διοίκηση και να έρθουν κάποιοι άλλοι αυτό θα σημαίνει ότι θα υπάρξει συνέχεια στην αστάθεια.

Μόνο με ενότητα και με σοβαρή και επαγγελματική δουλειά θα μπορέσει η Ανόρθωση να βρεί τον δρόμο της. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί υπομονή. Διότι  απο την μια μέρα στην άλλη δεν μπορούν όλα να αλλάξουν


Top