Γιάννος Παπαϊωάννου Kαι ο Πρόδρομος στα δύσκολα

Kαι ο Πρόδρομος στα δύσκολαΌπως έπραξε ο Φοίβος Ερωτοκρίτου το 2008 , το ίδιο πράττει και ο Πρόδρομος Πετρίδης τώρα. Ανάλαβε τον ΑΠΟΕΛ στα δύσκολα. Απο τα χθές που ανάλαβε και επίσημα τα ηνία της εταιρείας έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα αγωνιστικής ανάκαμψης με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σίγουρα η αποστολή θα είναι πέρα για πέρα δύσκολη. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο -7 και για να επιτευχθεί ο  στόχος θα πρέπει οι ''γαλαζοκίτρινοι'' να παρουσιαστούν με σταθερότητα, κάτι που δεν έγινε στην φετινή σεζόν. Το μεγάλο στοίχημα είναι η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι στα δύο παιχνίδια που απομένουν για να πέσει η αυλαία του Ά γύρου να πετύχει δυο νίκες επι του Εθνικού και της Ομόνοιας. Ώστε η διαφορά είτε να παραμείνει η ίδια ή να μειωθεί και ακολούθως η διοίκηση Πετρίδη να προχωρήσει σε ποιοτική ενίσχυση μετά απο εισήγηση του Γιώργου Δώνη. Μόνο έτσι θα μπορέσει να γίνει εφικτή η αντεπίθεση.

Name

Τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι πέρα για πέρα σημαντικα. Το δεδομένο είναι οτι η νυν διοίκηση είναι αποφασισμένη να κερδίσει το στοίχημα. Για να το καταφέρει θα πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει απο εκεί που έμεινε στον αγώνα με την ΑΕΚ Κουκλιών. Δηλαδή να είναι ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό χώρο.

Απο εκεί και πέρα σίγουρα η νυν διοίκηση θα κριθεί για το έργο της. Σίγουρα απο την μια μέρα στην άλλη δεν μπορούν να γίνουν θαύματα. Αυτό τονίσαμε και με την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη. Σίγουρα θα χρειαστεί αρκετή δουλειά και ενότητα. Κάτι που δεν υπήρχε τους τελευταίους μήνες στον ΑΠΟΕΛ.

 


Top