Στέλιος Παπαμωϋσέως 25 συν 1 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

25 συν 1 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…Είναι αυτό το τελευταίο ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Και νοιώθω πραγματικά πολύ παράξενα που μετά από δυο σχεδόν δεκαετίες, αποχαιρετώ αυτή την στήλη που μοιράστηκα μπόλικους προβληματισμούς μαζί σας, τοποθετήθηκα επί πολλών θεμάτων και γενικά είχε άποψη και δεν δίστασε να την αναφέρει.

Αποχωρώ από το συγκρότημα ΔΙΑΣ και ΣΙΓΜΑ μετά από 25 ολόκληρα χρόνια και 5 μήνες για την ακρίβεια.

Ήρθα στον Δημοσιογραφικό Ναό στις 3 Σεπτέμβριου του 1991 και έκτοτε έζησα την μισή μου ζωή εδώ.

Όλα τα μεγάλα γεγονότα, όλες τις μεγάλες επιτυχίες των ομάδων μας, όλη την επικαιρότητα.

Φεύγοντας από ένα συγκρότημα που ήταν το δεύτερο μου σπίτι, φεύγω πραγματικά  τις καλύτερες των αναμνήσεων.

Σκέφτηκα πολύ, προβληματίστηκα πολύ, τα ζύγισα όλα πριν υποβάλω την παραίτηση μου.

Και αποχωρώντας πραγματικά σαν φίλος και με μπόλικο σεβασμό για το συγκρότημα που θα είναι πάντα στην καρδιά μου και μου πρόσφερε την ευκαιρία να ζήσω τις κορυφαίες μου δημοσιογραφικές στιγμές, θα ήθελα να πω κάποια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί τα νοιώθω και τα εννοώ ΟΛΑ.

Κατά αρχάς στην οικογένεια Χατζηκωστή οφείλω πολλά σχεδόν τα πάντα.

Στον κύριο Κώστα, στην κυρία Τουλα στον ΑΝΤΗ και στον Νίκο.

Μου προσφέραν πολλά, πρόσφερα και εγώ όσα μπορούσα.

Στον Πέτρο Ζαχαριάδη που από την πρώτη στιγμή με έκανε να νοιώσω οικείος με το συγκρότημα και με στήριξε.

Στον αδελφικό φίλο και νυν Δήμαρχο Εγκωμης Ζαχαρία Κυριάκου που πίστεψε σε μένα, με στήριξε για χρόνια και μου έδωσε την ευκαιρία να ανελιχθώ επαγγελματικά.

Στον Χρύσανθο Τσουρουλλη που μου εμπιστεύθηκε την εκπομπή ΘΥΡΑ ΣΙΓΜΑ μαζί με τον φίλο Γρηγόρη Γεωργίου για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Όλους τους συνάδελφος που σε αυτά τα 25 συν κάτι χρόνια δουλέψαμε μαζί και πραγματικά δεν θυμάμαι ένα άτομο να έφυγε και να είχα μαζί του κάποια διαφορά.

Όλους όσους δούλεψα μαζί τους στο ΣΙΓΜΑ σε πολλές εκπομπές και αναφέρομαι πραγματικά σε όλους και όλες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον ΠΑΤΕΡΑ  μου που με οδήγησε στον αθλητισμό από πολύ μικρό και με έμαθε την αξία του και τοις σωστές του διαστάσεις.

Πάντα είχα, έχω και θα έχω τις συμπάθειες μου, ποτέ όμως δεν ήμουν αντί και εχθρικός έναντι καμιάς ομάδας, γιατί απλά έμαθα να σέβομαι την ιστορία και ότι εκπροσωπεί η κάθε ομάδα και ο κάθε οπαδός της ξεχωριστά.

Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες που συνεργάστηκα ραδιοφωνικά η και τηλεοπτικά και γενικά όλους όσους σε αυτά τα χρόνια είχα συνεργασία.

Αν  αδίκησα κάποιους πιστέψτε το, δεν τοι έκανα από κακία αλλά πιθανόν να ήταν λάθος εκτίμηση της στιγμής.

Ευχαριστώ τον Κετσπαγια και τον Γιοβανοβιτς, την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ που χάρις στις τεράστιες τους επιτυχίες με ταξίδεψαν σε χώρες και γήπεδα που ούτε ονειρευόμουν ποτέ ότι θα βρεθώ όταν ξεκινούσα την καριέρα μου.

Τέλος, ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε σας τους φίλους αναγνώστες, τους τηλεθεατές αλλά πάνω από όλα στους ακροατές του ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ.

Είναι αλήθεια και δεν το κρύβω ότι από όλα τα μέσα που δούλεψα στο συγκρότημά σε αυτά τα 25 και κάτι χρόνια, ένοιωθα πάντα πιο κοντά το Ράδιο Πρώτο.

Αμέτρητες οι ώρες και οι εκπομπές σε ένα σταθμό που αγαπήθηκε περισσότερο από όλους και ειδικά τα πρωινά ήταν απόλαυση για μένα από τις 3 Σεπτεμβρίου του 1992 να λέω Καλημέρα κυρίες και κύριοι στην εκπομπή  Αθλητικό καλημέρα σε χιλιάδες ακροατές.

Δεν μετάνιωσα ποτέ για την παρουσία μου στο συγκρότημα. Και όπως ήρθα φεύγω, με τις καλύτερες των αναμνήσεων.

ΤΙΜΗ μου και ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ που εργάστηκα στον ΔΙΑ.

Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους.

Σας χαιρετώ.

Καλή Κυριακή να έχετε.


Top